600 אלף שקל וחדר אחד פחות: המהפך שעשתה משפחה בדירת הקבלן החדשה

משפחה שרכשה דירת 5 חדרים חדשה בחולון החליטה לוותר על חדר אחד לטובת חלל מאוורר יותר, ובחרה בריהוט אלגנטי, שאף פעם לא ייצא מהאופנה

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
ר
בסלון ובחדר השינה של ההורים נעשה שימוש בעמודי טלוויזיה, כדי לאפשר מרחב ורסטילי ופתוח ככל האפשרצילום: נדב פקט
רונית גולדפריד
רונית גולדפריד

בני זוג, שלהם שני ילדים צעירים, רכשו דירת 5 חדרים בפרויקט מגורים חדש בחולון והחליטו לשנותה. תהליך הליווי, שכלל שינויים והתאמות, החל בסמוך לחתימה על החוזה ועד לכניסתם לדירה מיד בתום השיפוץ, שנמשך כשלושה חודשים בתקופת הקורונה המאתגרת.

התכנון המקורי שהציע הקבלן היה טוב, אך נדרשו התאמות כדי לייצר עבור המשפחה חוויית מגורים שתיתן מענה אופטימלי לצרכים הנוכחיים והעתידיים שלהם.

תגיות:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר TheMarker