שני חדרים ב-230 אלף שקל: להתאים את הבית לצרכים שהשתנו

בני זוג עם שלושה ילדים שבגרו החליטו לשדרג את הכניסה לבית, שבו הם גרים זה שני עשורים ■ קירות נשברו, חלונות הוגדלו, וכעת נכנס המון אור מהגינה הירוקה

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
סלון הבית רוהט מחדש בספה תלת־מושבית עם שזלונג נוח ומפנק, ושולב בו טקסטיל בגוון נעים ומרגיע
סלון הבית רוהט מחדש בספה תלת־מושבית עם שזלונג נוח ומפנק, ושולב בו טקסטיל בגוון נעים ומרגיעצילום: אביב קורט
מעין רהב
מעין רהב

בני זוג עם שלושה ילדים מאבן יהודה החליטו לשנות את הצרכים של בני הבית — שלא שופץ מאז שנבנה, לפני שני עשורים. הילדים בגרו, החוויה בבית השתנתה — ולאחר תקופה ארוכה שבה חשבו לשפץ, החליטו שהגיע הזמן הנכון.

העיצוב המקורי בקומת הכניסה היה נכון לתקופה שבה נבנה הבית. הריהוט כבר התיישן, ובעלי הבית ביקשו להכניס חום וחיים לבית שבו ימשיכו לחיות עוד שנים ארוכות. בראש ובראשונה הוחלט להרוס את חדר המזווה הגדול, שהיה ממוקם בין המטבח לפינת האוכל ושימש לאחסון, והחדרון החשוך מלא הציוד נהפך לחלק אינטגרלי מהבית. הריסתו איפשרה לייצר פתח נוסף בחזית הפונה לחצר הירוקה. לצדו של הפתח החדש הוחלט להגדיל את ממדי חלון פינת האוכל עד כדי כך שיאפשר מעבר לחצר הבית. בכך, נוצרה חזית מוארת מאוד, שדרכה נכנס אור טבעי לחלל קומת הכניסה.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר TheMarker