200 מ"ר, 400 אלף שקל ומרחבים ירוקים בחלונות: כך השתנה הבית במושב

בית במושב, שנבנה לפני 25 שנה, עבר תכנון מחדש והולבש בעיצוב כפרי ומינימליסטי ■ החללים הפתוחים והמוארים שנוצרו מאפשרים ליהנות מהמרחבים הירוקים שנשקפים מהחלונות

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
פלטת הצבעים בסלון היא המשך לגווני המטבח ופינת האוכל
פלטת הצבעים בסלון היא המשך לגווני המטבח ופינת האוכלצילום: ניר יצחקי
מרב רם
מרב רם

בית במושב, שנבנה לפני 25 שנה, נזקק לשיפוץ כללי. בראשית התהליך עמד תכנון מחדש של הבית — הורדת כלל הקירות בקומה ותכנון מחדש תוך התאמת החלל לצרכים ולחלומות של הלקוחות. הרעיון היה ליצור חללים פתוחים ומוארים, וכך ליהנות מהמרחבים הירוקים שנשקפים מחלונות הבית ומהבריזה באוויר.

כבר בהתחלה נקבע תקציב לשיפוץ ולשדרוג הבית, שנשמר לאורך כל התהליך. הבית כולו עוצב והולבש בעיצוב כפרי־מינימליסטי ברובו, ואליו נוספו גופי תאורה שנראים כמו תכשיטים בחלל.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר TheMarker