עם משחקים של אור וצל: עיצוב במיליון שקל

בעלת הבית רצתה סגנון חם וצבעוני, ובעל הבית העדיף סגנון נקי ומודרניסטי. הפשרה ביניהם הולידה סגנון מודרני - שהכניס את הנוף הירוק בכיכר המדינה אל תוך הבית

נטע-לי נוי
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
נטע-לי נוי

האתגר בעיצוב הדירה הנוכחית, שמשתרעת על פני 100 מ"ר באזור כיכר המדינה בתל אביב, התמקד בשילוב בין שתי דרישות: בעלת הבית אוהבת סגנון חם וצבעוני, אך בעל הבית העדיף סגנון נקי ומודרניסטי. התוצאה הסופית הולידה סגנון מודרני שמשלב בין השניים.

בדירה יש מרפסת פנימית שתוכננה במיוחד לבקשת הדיירים, וכן משרד משותף שחולקים בני הזוג. החציצה בין הסלון למשרד ולמרפסת נעשתה על ידי מחיצות זכוכית אפורות בגוון מעושן שהוזמנו בייצור מיוחד מאיטליה, והן שולבו בנגרות באופן אינטגרלי.

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר TheMarker