שחור, עם חדר סודי: עיצוב לפנטהאוז מסתורי

זוג היי־טקיסטים שגרו בדירת 3 חדרים בתל אביב השתדרגו — ועברו לפנטהאוז ענק בהוד השרון ■ שילוב של צבעים כהים, ברזל ויצירות אומנות יצר ניגודיות ודרמה

שלומית גליקס
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
שלומית גליקס

לקראת לידת הבן השלישי, החליטו בני זוג, שניהם היי־טקיסטים, לעבור מדירת 3 חדרים בתל אביב לדירת פנטהאוז מרווחת בת 180 מ"ר בנוי עם מרפסת גדולה בהוד השרון. עוד לפני קבלת המפתח מהמוכרים החל תהליך התכנון והגדרת הקונספט העיצובי. 

חשיבות רבה ניתנה לתכנון מטבח פונקציונלי ומרווח, שבו מוקם אי עם אזור ישיבה נגיש עם מגירות אחסון ענקיות. אזור המטבח, בשונה מיתר הבית, רוצף באריח גדול בגוון בטוני. חזיתות המטבח נצבעו בגוון פחם, ונעשה שימוש במשטח גרניט טבעי ופראי על האי, על הארונות הנמוכים ובחיפוי הקיר. עלה צורך בפינת עבודה סגורה ומנותקת מהבית, ולכן הוחלט להסב את חדר השירות הצמוד למטבח לחדר עבודה. 

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר TheMarker