בטיפול: כך נראית קליניקה קטנה לפסיכולוגיה - שנהפכה לדירת נופש

בני זוג בשנות ה-40 לחייהם מהצפון החליטו לרכוש דירה בגודל 30 מ"ר בתל אביב - שתשמש לחופשות בעיר ■ חשיפת הלבנים המקוריות בבניין גילתה פרט היסטורי שהשתלב עם העיצוב

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
בועז שניר

דירת הלופט, שממוקמת בקומת קרקע בבניין באוהאוס לשימור בקרבת חוף הים בתל אביב, שימשה בעבר קליניקה לפסיכולוגיה ונרכשה באחרונה על ידי בני זוג בשנות ה–40 לחייהם מהצפון, שביקשו לייצר לעצמם דירת נופש קטנה ופרקטית, שבה הם יוכלו לשהות בזמן שהם נופשים בתל אביב.

היות שבמקור הדירה, ששטחה 30 מ"ר, שימשה קליניקה - החלל שבה היה מחולק לשני חדרים בשטח של 15 מ"ר כל אחד, עם דלת שחצצה ביניהם. במהלך השיפוץ החלל נפתח למרחב אחד עם מינימום מחיצות, כדי לייצר כמה שיותר מרחב וחשיפה לאור הטבעי. החלוקה בין הפונקציות השונות בדירה נותרה מינימלית.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר TheMarker