כך משדרגים וילה בחצי מיליון שקל - ומעבירים את מרכז החיים לקומה אחת

בני זוג ביקשו להעביר את חדר השינה לקומת הכניסה בביתם בן שלוש הקומות מטעמי נוחות - ולא התפשרו גם על סטנדרט האירוח

עמית ישראל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים4

זוג פנסיונרים המתגוררים בבית פרטי במרכז הארץ, המשתרע על פני שלוש קומות, ביקשו לערוך שינויים בנכס במטרה להעביר את מרכז חייהם בבית לקומה הראשונה, ובכך להקל על הנגישות והניידות שלהם בחיי היומיום. בנוסף, ביקשו בעלי הבית להתאים את הבית לאירוח מהנה של כל בני משפחתם.

השיפוץ, שארך שלושה חודשים, כלל את קומת הכניסה וכל המערכות בבית, כולל תוספת אלומיניום וחידוש הכניסה לבית. במסגרתו, החליפו המטבח והסלון מיקומים - כך שהתפנה מקום עבור פינת אוכל רחבה לעת אירוח. גם המקלט בבית שינה ייעוד - והוסב למזווה ולחדר ארונות.

תגיות:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר TheMarker