המטבח הוזז, חדרים נשברו והנוף מהסלון נחשף כבר בכניסה לפנטהאוז

בני זוג שרכשו פנטהאוז בקומה 19 בבאר יעקב, שתוכנן כדירת קבלן, לא היססו לדלל חדרים ולשנות את מיקום המטבח כדי שיתאים לצורכי המשפחה

זיו קריכלי וגיא אהרונוביץ
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה

בני זוג בשנות ה–40 לחייהם רכשו עבורם ושני ילדיהם פנטהאוז בבאר יעקב, שממנו נשקף נוף מגוון, המשלב בין אורבניות למרחבים ירוקים. הדירה, הממוקמת בקומה 19 בבניין מגורים חדש, תוכננה בשני שלבים: השלב הראשוני עד קבלת המפתח על ידי החברה הקבלנית, והשלב השני מול קבלן פרטי, שביצע את עבודות הגמר.

הקו העיצובי שהנחה את תכנון הדירה הוא מודרני־עכשווי, ושולבו בו אלמנטים השומרים על קו נקי, ביניהם צבעוניות נייטרלית בגווני שחור־לבן, ושילוב פריטי עץ, המוסיפים ממד של חום ורכות לחלל.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר TheMarker