שוברים קירות |

תודה לנגר: כך הפכה דירה בנאלית לקן חלומות

בני זוג מגבעתיים החליטו לא להתפשר על התכנון הסטנדרטי של דירה חדשה שרכשו - והשקיעו בכל פרט קטן, כך שאפילו האריחים באמבטיה הוזמנו במיוחד מאיטליה

דניאל מיכאלי
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
דניאל מיכאלי

בני זוג שרכשו דירה חדשה החליטו לשפצה זמן קצר לאחר שקיבלו את טופס האכלוס עבורה, כדי להתאימה לצורכי המשפחה. לטובת הפרויקט, הוחלט שלא להסתפק בשיפוץ קל, אלא לתכנן מחדש חלקים נרחבים מהמתווה המקורי, תוך הריסת כמה קירות, החלפת הריצוף ותכנון פריטי נגרות ייחודיים שיעטפו חלק מקירות הבית.

אחד המוקדים היה יחידת המאסטר - חלל השינה והמגורים של ההורים. בתכנון המקורי, חלל זה כלל תכנון סטנדרטי של חדר שינה, חדר רחצה וארונות, ואילו בעיצוב החדש, תוכנן קיר שחוצץ בין אזור השינה לאזור הרחצה. על גבי קיר זה הותקן ארון אחסון גדול. במרכז הארון הותקן פתח למעבר בין הפונקציות, שנתחם בוויטרינה בלגית אלגנטית.

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר TheMarker