כך שודרגה וילה בצפון עם גינה, ספריה וסוויטה פרטית

ביישוב קהילתי בצפון, משפחה גדולה קיבלה שדרוג לביתה ■ התכנון הקפדני שמר על אופיו המיוחד של החלל, הכניס לתוכו אור - והעניק להורים סוויטה פרטית בצבעים של ים

מיכל מטלון
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה

בני זוג עם ארבעה ילדים ביקשו ליצור עבורם קומה פרטית עם סוויטה מפנקת בביתם באחד היישובים הקהילתיים בצפון. בעזרת השקעה של כחצי מיליון שקל, החלום הוגשם. חדר ההורים עבר למפלס האמצעי, ששימש בעבר את הבת ונהפך סוויטה רחבת ידיים על חשבון פינת המשפחה. הממ"ד, ששימש חדרו של הבן, נהפך חדר ארונות.

רחבת הכניסה מובילה לדלת ברזל כפולה, כהה ודרמטית, ותחתיה רחבה מחופה אבן קסטל מכובסת. ממנה מוזמנים הבאים למבואת כניסה, שמולה נגלה קיר מרכזי שנישא לגובה כפול ובו חלונות מסך עצומים ודלתות יציאה לגינה. פרגולה יצוקה שהיתה ממוקמת מעל היציאה לגינה, הוסתרה בעזרת משטח ברזל שנראה חלק אינטגרלי מהקיר.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר TheMarker