דירה כפרית בצפון תל אביב: כך נראה שיפוץ בחצי מיליון שקל

זוג צעיר ביקש דירה אורבנית־כפרית באווירה חמימה בצפון תל אביב ■ שילובים של בטון מול עץ, צבעי פסטל מול שחור וסגנון מודרני עם מגע קליל - נתנו להם מענה ייחודי

יעל גוטרייך אורון וגיא אהרונוביץ
יעל גוטרייך אורון וגיא אהרונוביץ

דירה הממוקמת בשכונה בצפון תל אביב היתה זקוקה לשיפוץ יסודי, שיותאם לצורכיהם של בני זוג בני 30 ותינוקם. בני הזוג ביקשו ליצור בדירה חללים שישלבו סגנון כפרי ואורבני, והדגישו שהאווירה החמימה בדירה חשובה להם. כדי להגשים את החזון - דירה עירונית שתשרה שקט כפרי - נבחרו אלמנטים מנוגדים. לחדר הרחצה נבחרו רצפה דמויית בטון אל מול ארון עם נגיעה כפרית; צבעי פסטל רכים נבחרו לעומת גופי תאורה שחורים; וגם במטבח נבחר סגנון כפרי קליל, ששולב עם צבע כחול כהה שהעניק קו עיצובי מודרני לחלל. עלות השיפוץ הסתכמה ב-500 אלף שקל.

תגיות:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר TheMarker