הפנטהאוז ששודרג עם סוויטה בעליית הגג - נדל"ן - TheMarker
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

תיק מניות

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

לרשימת הקריאה המלאה לחצו כאן

הפנטהאוז ששודרג עם סוויטה בעליית הגג

דירה רחבת ידיים ברעננה היתה זקוקה לחלוקה מחדש למימוש הפוטנציאל שלה ■ תכנון קפדני העניק לבית תחושת מרחב ופתיחות, ולהורים יחידה מפנקת שמרגישה כמו צימר

שוברים קירות 9 אוגוסט 2019
עידן גור

משפחה צעירה החליטה לרכוש דירה ברעננה, שאמנם היתה שמורה, אך מחולקת באופן שגוי. קומת הקרקע היתה מחולקת לחללים קטנים, ואילו קומת הגג היתה לא מנוצלת. כמו כן, המטבח והסלון היו קטנים יחסית לגודל הדירה. הלקוחות אהבו במיוחד את המרפסת הגדולה ביציאה מהסלון, שהשקיפה לנוף מערבי והכניסה משב אוויר נפלא לדירה. ההחלטה הראשונה בתכנון נגעה לרצון ההורים בסוויטת חדר שינה שתתפקד כמעין צימר נפרד. הוחלט להפוך את קומת הגג לסוויטה המבוקשת, ולצדה לתכנן חדר משפחה שיהיה פתוח לחלל המדרגות. ההחלטה להעלות את חדר השינה של ההורים לגג, איפשרה לוותר על חדר השינה הקטן שהיה בקומת הכניסה, והחלל שהתפנה הוסף לשטח המטבח. כך התקבל...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר TheMarker

סדר את התגובות

כתבות ראשיות באתר

כתבות שאולי פיספסתם

*#