כשהדירה החדשה משעממת: כך הכניס שיפוץ ב-180 אלף שקל את הטבע הביתה - נדל"ן - TheMarker
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

תיק מניות

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

לרשימת הקריאה המלאה לחצו כאן
שוברים קירות

כשהדירה החדשה משעממת: כך הכניס שיפוץ ב-180 אלף שקל את הטבע הביתה

זוג עם שלושה ילדים ביקש מרחב עם חיבור לטבע ולנוף ■ האפקט הושג באמצעות פלטת צבעים מפתיעה - ורוד פודרה, קטיפה כחולה, מוקה וירוק פסטלי

11תגובות
אחרי השיפוץ
מושי גיטליס

הרצון לעצב את הדירה החדשה מהקבלן נולד מתוך מטרה לייצר מרחב ביתי - אך עם חיבור לטבע ולנוף העוטף בשומרון - וזאת בלי לחרוג מהתקציב המוגבל (שהסתכם ב-180 אלף שקל). מתחילת הפרויקט הוחלט כי העיצוב יורכב מארבעה גוונים פסטליים: ורוד, ירוק, אפור וכחול. גוונים אלה שולבו והופיעו בכל החללים ובכל אזור בבית, כל פעם במינון ובצורה שונה, כולל בפריטי הנגרות שעוצבו בסגנון אקלקטי. במהלך התכנון נוסף בכניסה לבית קיר שיצר מבואת כניסה, ומצדו השני הגדיל את אזור המטבח. בנוסף בוטל קיר נמוך שהיה קיים בתוכנית המקורית, וכך נוצרה תחושת מרחב בין המטבח לסלון ופינת האוכל. בחדרי הרחצה נבחרו אריחי קרמיקה סטנדרטיים בשילוב עם...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר TheMarker

סדר את התגובות

כתבות ראשיות באתר

כתבות שאולי פיספסתם

*#