אחרי ארבעה חודשים ו-900 אלף שקל: כך הפך גן ילדים עם ג'ימבורי - לבית מפנק - נדל"ן - TheMarker
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

תיק מניות

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

לרשימת הקריאה המלאה לחצו כאן
שוברים קירות

אחרי ארבעה חודשים ו-900 אלף שקל: כך הפך גן ילדים עם ג'ימבורי - לבית מפנק

הילדים התבגרו, הפעוטון שפעל בבית נסגר - והגיע הזמן לדף חדש ■ שיפוץ במראה מודרני, נקי ומוקפד העניק למשפחה הזאת בית עם הרמוניה מושלמת בין חלקיו

16תגובות
הדירה לאחר השיפוץ
אסף פינצ'וק

בני זוג פנו אלי בשלב בו ילדיהם התבגרו וחלקם כבר עזבו את הבית. כתוצאה מכך היה רצון להתאים את הבית לאורח חייהם הנוכחי. הבית לא שופץ כ–20 שנה, ומעבר לבלאי הטבעי, גם חלוקת החלל והעיצוב עצמם היו מיושנים ולא מעודכנים ביחס לצרכים העדכניים. בנוסף, חלק מהבית שימש כגן ילדים, והותאם לילדים בצבעים החזקים והססגוניים, וגם הבלאי בו נוצר מהר יותר. הגינה שימשה ברובה כמתחם ג'ימבורי ובשל כך הדיירים כמעט ולא עשו בה שימוש עצמי כלל. בקומת חדרי השינה ביצעתי תכנון מחודש, וסוויטת ההורים גדלה על חשבון חדר של אחת הבנות, שכבר יצאה מן הבית. כך נותרה הקומה עם שלושה חדרי שינה מרווחים ויפים. בקומה יש גם שני חדרי רחצה...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר TheMarker

סדר את התגובות

כתבות ראשיות באתר

כתבות שאולי פיספסתם

*#