הבית ששופץ בחצי מיליון שקל - בהשראת מכנסי ג'ינס - נדל"ן - TheMarker
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

תיק מניות

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

לרשימת הקריאה המלאה לחצו כאן
שוברים קירות

הבית ששופץ בחצי מיליון שקל - בהשראת מכנסי ג'ינס

בני זוג צעירים עם שני ילדים ביקשו דבר בסיסי - שביתם החדש ישרת אותם, ולא הם אותו. בהשראת הפשטות של הזוג עוצב להם מרחב נוח ופרקטי במראה צעיר, אך גם על־זמני

תגובות
סגנון ג'ינסי. אחרי
אורלי וויל

הקווים המנחים בפרויקט עיצוב ביתם של זוג עם שני ילדים היו פרקטיות, התאמה מדויקת לצורכי הלקוחות ויצירת בית שכיף לחיות ולגדול בו. המשפחה רכשה בית ישן וחשוך יחסית במושב נורדיה - וביקשה להעניק לו מתיחת פנים דרמטית. בעלת הבית היא מהנדסת תעשייה וניהול במקצועה ובן זוגה רואה חשבון, שמשאלת ליבם היתה שביתם החדש לא יהיה כזה שידרוש שיעבוד לצורכי תחזוקה. בית שישרת אותם - ולא הם אותו. אל המפגשים בינינו נהגו בני הזוג להגיע תמיד לבושים בג'ינס, פרט לכאורה לא חשוב, אך בסופו של דבר - אלמנט שהיווה עבורנו עיקרון סימבולי בעיצוב הבית. הפנמנו שאת השיפוץ הזה יש לבצע עבור אנשים פרקטיים שהנוחות חשובה להם, אך מבקשים...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר TheMarker

סדר את התגובות

כתבות ראשיות באתר

כתבות שאולי פיספסתם

*#