השיפוץ שהכניס אור לדירה של הזוג החיפאי הצעיר - ב-200 אלף שקל - נדל"ן - TheMarker
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

תיק מניות

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

לרשימת הקריאה המלאה לחצו כאן
שוברים קירות

השיפוץ שהכניס אור לדירה של הזוג החיפאי הצעיר - ב-200 אלף שקל

מהחלל הציבורי הפתוח ששוזר בתוכו את הפונקציות השונות בדירה ומעניק תחושת רווחה, ועד שילוב הנוף האורבני עם פנים הבית - שיפוץ לא שגרתי במראה מחוספס

8תגובות
לפני השיפוץ
צילום: דנה כספי / ת

הדירה ששופצה היתה ביתם של זוג צעיר עם שלושה ילדים - לקוחות פתוחים ומעיזים. כשראיתי אותה לראשונה היא נראתה סטנדרטית, חשוכה מאוד ועם פתחים קטנים. המטרה המרכזית היתה תכנון תאורה מחודשת שתרכך את הדירה. אל הקונספט הזה נוספו חלונות הנפתחים מהרצפה בזיגוג חלבי, שתרמו רבות לכניסת אור טבעי לדירה, וגם יצקו תחושת רווחה ופרטיות אל מול נוף השכנים. האתגר המרכזי היה תכנונה של מרפסת תלויה שאמורה להתווסף בעתיד, ויצר אילוצים בשלבי התכנון הראשוניים. היה צורך לשמור על פתח מאזור הסלון, להתחשב במדרגות הגינה שיעברו מתחת למרפסת ועדיין לשמר אזור ציבורי מרווח ונעים המתאים לאירוח ולחיי היום־יום של המשפחה. הקו...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר TheMarker

סדר את התגובות

כתבות ראשיות באתר

כתבות שאולי פיספסתם

*#