לא צריך הרבה יותר מבריכת שחייה כדי לשדרג בית לגן עדן קטן - נדל"ן - TheMarker
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

תיק מניות

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

לרשימת הקריאה המלאה לחצו כאן
שוברים קירות

לא צריך הרבה יותר מבריכת שחייה כדי לשדרג בית לגן עדן קטן

בית ישן קיבל גלגול חדש כשמשפחה בת חמש נפשות עברה לגור בו וביקשה לשפצו ■ התוצאה: שילוב יצירתי בין מודרני לכפרי ותוספת של בריכת שחייה

תגובות
הבית לאחר השיפוץ. הסלון נפתח לעבר הנופים המוריקים של מישור החוף
רגב כלף

זוג ושלושת ילדיהם חיפשו בית בעל פוטנציאל המיועד לשיפוץ. בחלל הציבורי המקורי בבית הוותיק שאותו הם בחרו, הפונקציות השונות הוגדרו ונתחמו על ידי קירות. כך גם החלונות והפתחים, שאת חלקם פתחנו בתכנון החדש על מנת למזג בין הבית לנוף המרהיב הנשקף מבחוץ. ביצענו שינוי מהותי בגג המבנה, הוספנו חדרים — וכן בריכת שחייה ומטבח חיצוני. השתמשנו בקורות העץ החשופות בתקרה כאלמנט עיצובי שיוצר תחושת גובה ומרחב. אחד הדברים שהיו חשובים לבני הזוג היה ליצור פרטיות ביחס לחזית שפונה לכיוון הרחוב. לשם כך יצרנו שער חוצץ שמצליח ליצור מראה ספק נסתר ספק גלוי, ומאפשר לבני הבית פרטיות מירבית. במרחב הפנימי התבססנו על תכנון...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר TheMarker

סדר את התגובות

כתבות ראשיות באתר

כתבות שאולי פיספסתם

*#