כך נראה שיפוץ בית ענק ב-4 מיליון שקל - נדל"ן - TheMarker
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

תיק מניות

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

לרשימת הקריאה המלאה לחצו כאן

כך נראה שיפוץ בית ענק ב-4 מיליון שקל

מה עושים עם בית ענק אחרי שהילדים עוזבים? נפטרים מהאלמנטים המיושנים והמכבידים, מוסיפים סאונה לחדר הרחצה ונהנים מהחיים

29תגובות
מדור שוברים קירות אחרי
תכנון ועיצוב: טל א

בני זוג בשנות ה–60 לחייהם ביקשו להתאים את ביתם לצורכיהם לאחר שילדיהם עזבו. הבית, בו השניים מתגוררים כבר יותר מ–30 שנה, דרש רענון ומתיחת פנים. אחד האתגרים הגדולים בשיפוץ הבית היתה הבקשה לעצבו בלבן. על ידי שילוב אלמנטים במראה קלאסי מלכותי, יצירת משחקים של אור, צל ושקיפויות ושימוש בטקסטורות מגוונות, הצלחנו ליצור מרחב מגוון ועשיר על אף הצבעוניות המונוכרומטית. תהליך השיפוץ ארך כחצי שנה וכלל הריסה של אזורי הפנים ותכנון מחודש של הפונקציות השונות. לפני השיפוץ, הבית עוצב בקו קלאסי־פרובנסי — עתיר פרטים, פיתוחים, מדרגות שיש וריהוט איטלקי כבד שהעמיס על החלל. בעיצוב החדש יצרתי שילוב בין הקלאסי למודרני תוך...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר TheMarker

סדר את התגובות

כתבות ראשיות באתר

כתבות שאולי פיספסתם

*#