שדרוג יוקרתי: כך נראה שיפוץ במיליון שקל - נדל"ן - TheMarker
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

תיק מניות

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

לרשימת הקריאה המלאה לחצו כאן

שדרוג יוקרתי: כך נראה שיפוץ במיליון שקל

לא משנה כמה הבית גדול, אם הוא מתוכנן לא נכון הוא יכול להרגיש צפוף ■ טיפול מסור בבית ברעננה פתח אותו לגינה שסביבו, ונתן לו את תחושת המרחב שהיתה חסרה בו

8תגובות
אחרי השיפוץ
עמית גושר

בני זוג בשנות ה-40 לחייהם, בעלי מקצועות חופשיים, ושלושת בניהם הצעירים ביקשו לשפץ את ביתם ברעננה. שטח המגרש עליו ממוקם הבית הוא 320 מ"ר, והמבנה עצמו מתפרש על פני שלושה מפלסים, 95 מ"ר כל אחד, וכן קומת גג בת 30 מ"ר. בשיפוץ נעשה עירוב בין חומרים במרקמים שונים, שיחד מצליחים להכניס חום ורוך ומותירים את החלל נקי, מרווח ואוורירי. לפני השיפוץ הבית היה חשוך ומסוגר. שירותי האורחים הדחוסים, שמוקמו בסמוך לכניסה, נבנו בזוויות חדות והפכו את המטבח ללא פונקציונלי. החלון הגדול ביותר בחלל הציבורי מוקם דווקא בחזית הצפונית הקרירה והחשוכה בעוד החזית המערבית היתה מסוגרת, ללא חלונות כלל. המשימה הראשונה היתה לפתוח את...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר TheMarker

סדר את התגובות

כתבות ראשיות באתר

כתבות שאולי פיספסתם

*#