כשהמטבח וחדר השינה התחלפו - והאור נכנס לדירה: כך נראה שיפוץ ב-600 אלף שקל - נדל"ן - TheMarker
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

תיק מניות

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

לרשימת הקריאה המלאה לחצו כאן
שוברים קירות

כשהמטבח וחדר השינה התחלפו - והאור נכנס לדירה: כך נראה שיפוץ ב-600 אלף שקל

עיצוב דירה ברעננה עבור זוג מבוגר בנישואיהם השניים, הושפע מזכרונות ילדות ומהרצון לארח את המשפחות. החלל נפתח והואר, והדירה השתנתה מקצה לקצה

5תגובות
הבית אחרי השיפוץ
עמית גושר

השיפוץ בוצע בדירתם של בני זוג בשנות ה–60 לחייהם, שניהם בפרק ב' של חייהם. הם גרו בה במשך כמה שנים לפני השיפוץ, והחליטו לשפצה כדי להפוך אותה לקן חמים ומשפחתי שיתאים במדויק לצורכיהם — אירוח של ילדיהם מנישואיהם הקודמים ובני משפחתם. הדירה היתה חשוכה וכוכית וסבלה מתכנון שלא עשה עמה חסד. המטבח תוכנן כמובלעת בכניסה לבית, נפרד מהסלון ומפינת האוכל, והכניסה לחדר השינה של השניים היתה סמוכה לחלל הסלון. החלל הציבורי היה עמוס בפריטים כהים, ועטוי בווילונות כבדים שמנעו מהאור הטבעי לחדור פנימה. במקום המטבח המקורי הצבתי את סוויטת השינה של בני הזוג, שכוללת חדר רחצה וארון אחסון גדול החולק קיר משותף עם ספרייה...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר TheMarker

סדר את התגובות

כתבות ראשיות באתר

כתבות שאולי פיספסתם

*#