ארבעה חודשים ו-300 אלף שקל: כך נראית דירת תל אביבית מול הים אחרי השיפוץ - נדל"ן - TheMarker
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

תיק מניות

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

לרשימת הקריאה המלאה לחצו כאן

ארבעה חודשים ו-300 אלף שקל: כך נראית דירת תל אביבית מול הים אחרי השיפוץ

זוג מבוגר שעבר לדירה תל אביבית משנות ה–80 ביקש לעצמו מגורים בחלל בהיר ונעים. חשיבה פונקציונלית ומגע אישי העניקו להם בית מרווח, מאוורר ונוח

2תגובות
דירה תל אביבית משנות ה-80, אחרי השיפוץ
ערן תורג'מן

זוג בוגר עבר מדירה ישנה בגוונים כהים שנבנתה בשנות ה–80 לדירה חדשה ומרווחת בתל אביב קרוב לים. הרוכשים חלמו על מגורים בחלל בהיר, נקי ונעים בדגש על מטבח רחב וגדול, נוח לעבודה ולהתנהלות השוטפת של בני הבית. חשובה לא פחות היתה האפשרות לאכסון אפקטיבי, הן במטבח והן בשאר חללי הבית. נקודת המוצא לתכנון היתה עיצוב המטבח. צמוד למטבח היו שירותי אורחים שהוחלט מראש לוותר עליהם ולנצל את שטחם למקרר וארון בילט אין. הריצוף הוחלף בחלל המרכזי ובחדרי השינה והעבודה הונח פרקט. משטח השיש הגדול והמרווח שהוסף למטבח העניק לבני הזוג מרווח נעים ופונקציונלי, והוא מוביל לדלפק אכילה, שתחתיו יצרתי מגירות ייחודיות לאכסון פירות...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר TheMarker

סדר את התגובות

כתבות ראשיות באתר

כתבות שאולי פיספסתם

*#