חצי שנה של שיפוץ ו-450 אלף שקל: המשפחה הצרפתית שהחליטה לשמור את הדירה לעצמה - נדל"ן - TheMarker
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

תיק מניות

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

לרשימת הקריאה המלאה לחצו כאן

חצי שנה של שיפוץ ו-450 אלף שקל: המשפחה הצרפתית שהחליטה לשמור את הדירה לעצמה

דירה בנתניה שנרכשה כנכס להשקעה, קיבלה מתיחת פנים שגרמה לרוכשים להתאהב ולשמור אותה לעצמם. עם מרפסת לים ועיצוב אלגנטי ופרקטי — אפשר להאשים אותם?

3תגובות
הדירה המשופצת
סטס שרייבר

איש עסקים צרפתי ביקש לשפץ דירה בנתניה להשקעה, אך בדיעבד הוא ומשפחתו התאהבו בה והחליטו להתגורר בה בביקוריהם התכופים בישראל. הדירה ממוקמת בקו ראשון לחוף הים, שטחה כ–160 מ"ר ועוד 50 מ"ר נוספים של מרפסות, והיא כללה במקור 4 חדרים. המשפחה הצעירה כללה בני הזוג בשנות ה–40 לחייהם וארבעת ילדיהם. בזכות העובדה שבתחילת הדרך הדירה נרכשה להשקעה והיתה מיועדת למכירה, הקפדתי לעצב אותה בקו שידבר לכמה שיותר אנשים — רוכשים פוטנציאליים — אך לשמור במקביל על עיצוב שיקלע גם לטעמם האישי של בעלי הדירה. המרכיב המשמעותי ביותר בדירה היה המרפסת הגדולה המשקיפה אל הים, בה שילבתי פינת ישיבה בהירה עם כריות תכולות שמשתלבות היטב...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר TheMarker

סדר את התגובות

כתבות ראשיות באתר

כתבות שאולי פיספסתם

*#