מכפרי למודרני: כך התחדש בית בלב תל אביב - נדל"ן - TheMarker
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

תיק מניות

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

לרשימת הקריאה המלאה לחצו כאן
שוברים קירות

מכפרי למודרני: כך התחדש בית בלב תל אביב

בית ישן עם קירות שפריץ ומרצפות עקומות היה זקוק נואשות לטיפול מסור ■ השיפוץ האיר את הבית ונתן לו גוונים חמימים - והמשפחה זכתה למרחב אינטימי וייחודי

4תגובות
שוברים קירות
נדב פקט

בני זוג ממרכז תל אביב בחרו לספק עבורם ועבור ילדיהם סביבת מגורים כפרית בלב העיר. לשם כך הם רכשו שטח ועליו בית בן יותר מ-50 שנה, שדרש שיפוץ נרחב. השניים התאהבו במרחב החיצוני האותנטי והשלו. הם החליטו לא לשפץ או לשנות את החוץ כלל, כך שהשיפוץ התמקד בבית עצמו. לפני השיפוץ היה הבית מוזנח וכלל אלמנטים מיושנים כמו קירות שפריץ ומרצפות סומסום, שבשל תזוזות המבנה לאורך השנים היו במפלס לא אחיד. החלונות הכהים העיבו על הקשר בין החוץ לפנים וגרמו לבית להיות חשוך וקטן מכפי שהוא באמת. בתכנון החדש יצרנו חללים שאינם נגלים באחת: הפונקציות השונות בחלל המרכזי - פינת האוכל, הסלון והמטבח - תחומים כיחידות נפרדות, אך...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר TheMarker

סדר את התגובות

כתבות ראשיות באתר

כתבות שאולי פיספסתם

*#