שוברים קירות

נוף לרדינג: כך נהפך פנטהאוז ישן לקן משפחתי

המעצבת בחרה את הדירה החדשה למשפחתה בצפון תל אביב בזכות הנוף, ושיפצה אותה לכדי בית מואר, אוורירי ונעים ■ בדרך היא גם הגשימה חלום מילדותה באוקראינה

אולה אלישר
אולה אלישר

אל דירת הפנטהאוז בצפון תל אביב עברנו אחרי שנים של מגורים בנוה צדק. חיפשנו אזור טוב שמתאים לגידול ילדים ועדיין הכי קרוב שאפשר למרכז העיר. את הדירה בחרנו בעיקר בזכות הנוף הנשקף ממנה. בביקור אחד צפינו בשקיעה המרהיבה שנגלית מבעד לפתחים והחלטנו שזהו הלוקיישן המתאים עבורנו.

הפנטהאוז ממוקם בקומות התשיעית והעשירית של בניין מגורים ותיק בן 30 שנה סמוך לשדה דב. הנוף האורבני הנשקף ממנו הוסתר לפני השיפוץ על ידי תריסים וככלל, הדירה היתה מיושנת ומתוכננת בצורה שאינה ממצה את הפוטנציאל הגלום בה. כך למשל, גרם המדרגות הלולייני תוכנן דווקא במרכז החלל, מה שגרם לחלק גדול מהשטח בסביבתו להיות לא מנוצל.

תגובות

הזינו שם שיוצג כמחבר התגובה
בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שהינני מסכים/ה עם תנאי השימוש של אתר הארץ