חצי מיליון שקל ושלושה חודשים: כך נראה דופלקס אחרי שיפוץ

דירה בקרית אונו קיבלה שדרוג כולל שהביא לניצול מלא של החללים הריקים, שינוי מיקומי חדרים וחדר שינה בסגנון סוויטה מפוארת. כך נולדה דירה חדשה, מוארת ומוקפדת

שירה מוסקל והדס רוט
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
שירה מוסקל והדס רוט

בני הזוג קראו לנו לפגישת ייעוץ ראשונית לפני רכישה. נתוני הפתיחה של הדירה לא היו מזהירים: במטבח לא היה חלון והחלל המרכזי היה מצומצם יחסית. יחד עם זאת, היה ברור כי מדובר בנכס עם פוטנציאל: היו בו חללים שלא נוצלו, אזורים מרווחים שניתן היה לתכנן מחדש וגם גינה גדולה ומוארת.

המטבח היה האתגר התכנוני הראשון: מיקומו הבעייתי בכניסה לדירה והעובדה שהוא תוכנן במקור ללא חלון, הצריכו התמודדות וחשיבה מחודשת. לבסוף העברנו את המטבח למיקום הטוב ביותר בדירה — במקום אחד מחדרי השינה של הילדים, בסמוך ליחידת ההורים. הענקנו לו צורת ר' ופתחנו אותו בעזרת אי שצופה לחלל הסלון. במיקום זה, דיירי הבית יכולים ליהנות מחלון מטבח שמשקיף אל הגינה היפה. במקום חדר השינה שבוטל בקומת הקרקע, יצרנו חדר משפחה בקומת החדרים, ואת חדרי הילדים השארנו בגודלם המקורי. בהמשך יצרנו חדר ילדים משותף לשני ילדים. תכנון זה יאפשר בעתיד להסב את חדר המשפחה לחדר שינה עבור אחד מהם, במידת הצורך. בנוסף, הצלחנו ליצור חדר רחצה צמוד לחלל זה.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר TheMarker