טלוויזיה מהתקרה, לובי פרטי ומרפסת לים: כך נראה שיפוץ ב-4.5 מיליון שקל - נדל"ן - TheMarker
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

תיק מניות

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

לרשימת הקריאה המלאה לחצו כאן

טלוויזיה מהתקרה, לובי פרטי ומרפסת לים: כך נראה שיפוץ ב-4.5 מיליון שקל

שתי דירות שחוברו יחדיו יצרו דירה ענקית של 300 מ"ר ■ עם לובי פרטי מרשים, מרפסות המשקיפות לים, סוויטה נשיאותית וטלוויזיה שיוצאת מהתקרה - כך נראה שיפוץ ללא הגבלות תקציב

44תגובות
אחרי השיפוץ
עודד סמדר

זוג רופאים בשנות ה-50 לחייהם וארבעת ילדיהם, ביקשו ליצור בית בסגנון אלגנטי, נקי ולא עמוס. הצבעוניות שנבחרה לחללי הבית, שהוא למעשה שתי דירות שחוברו לכדי שטח של כ-300 מ"ר, היא מונוכרומטית ורגועה, במראה אלגנטי ויוקרתי. הכניסה לדירה עוברת דרך לובי חיצוני מרשים המחופה בשיש גרניט כהה, ואחריו לובי פנימי נוסף, שהשתייך במקור לחלל הקומה הציבורי וסופח לשטח הדירה. אזור הלובי מחופה כולו בעץ בגוון שמנת במראה נקי ומוקפד. הסלון, פינת האוכל והמטבח פתוחים ושומרים על קשר עין רציף ביניהם, במטרה ליצור תחושה חמה ומזמינה. בעלי הבית נוהגים לארח לעתים תכופות, ועל כן ביקשו סלון ומטבח גדולים ומרווחים. אזור האירוח כולו...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר TheMarker

סדר את התגובות

כתבות ראשיות באתר

כתבות שאולי פיספסתם

*#