הווילה הישנה שנהפכה ללופט - אחרי שיפוץ ב-600 אלף שקל - נדל"ן - TheMarker
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

תיק מניות

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

לרשימת הקריאה המלאה לחצו כאן

הווילה הישנה שנהפכה ללופט - אחרי שיפוץ ב-600 אלף שקל

זוג עם שני ילדים קנה דירה בבניין לשימור ברמת גן, שיפץ אותה בעלות של 600 אלף שקל - ויצר דירה פרקטית ואלגנטית

15תגובות

בעלי הבית, בני זוג בשנות ה–30 לחייהם ושתי בנותיהן הקטנות, ביקשו לייצר בית פרקטי שאפשר לחיות בו בנוחות וקל לשמור בו על סדר. הם נתנו לי יד חופשית, אך היו שותפים מלאים לתהליך. דירתם היא בבניין לשימור שנבנה בתחילת שנות ה–20 של המאה הקודמת, הממוקם בסמיכות לבית השגריר הבריטי ברמת גן. במקור הכיל הבניין שתי וילות, ולימים חולקו הווילות לארבע דירות, ואף נוספו לו שתי יחידות דיור. החלוקה הלקויה של חללי הפנים העיבה וחסמה שטחים ניכרים שכיום נהנים מחדירה של אור ואוויר צח. תנאי השטח אילצו התמודדות עם עמודים תומכים וקורות שהגבילו את תכנון החלל, אך לבסוף הביאו לפתרונות ייחודיים. כדי להימנע מעמודים נוספים,...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר TheMarker

סדר את התגובות

כתבות ראשיות באתר

כתבות שאולי פיספסתם

*#