ישראל כ"ץ תוקף את תוכנית אגרות הגודש — אך הוא הוביל אותנו למצב הזה
בדיון שנערך בוועדת הכספים טענו חברי האופוזיציה כי המהלך יפגע בשכבות החלשות ■ ואולם כ"ץ, ששימש שר תחבורה כעשור והתעלם מהחלטות הממשלה לבצע פיילוט בנושא — הוא האחראי המרכזי למדיניות שעודדה שימוש ברכב פרטי ולכך שהתחבורה הציבורית בישראל גרועה

סמי פרץ

סמי פרץ
כמו כל רפורמה שאי פעם הוצגה לציבור הישראלי, גם במקרה של אגרות הגודש עולה הטיעון כי המהלך "יפגע בפריפריה ובשכבות החלשות". זה קרה בדיון שנערך בוועדת הכספים ביום חמישי שעבר, ואת הטענה הזאת העלו כמה מנציגי האופוזיציה במעין תיאום מעורר חשד.
ההגנה לכאורה על הפריפריה היא מפלטו של הפוליטיקאי הפופוליסט, כי קל יותר להציג כל בעיה כחזקים מול חלשים, מרכז מול פריפריה, ישראל הראשונה מול השנייה וכו'. למעשה, הדאגה לחלשים קלישאתית כל כך שמתעוררת תהיה: אם כל כך הרבה פוליטיקאים מתיימרים לדאוג להם, איך זה שהם עדיין חלשים?
לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:
תגובות
על סדר היום
בשיתוף ONE Systems