ד"ר רון מלכא וורד דר מונו לדירקטורים בקרן ההשתלמות של עובדי הרשויות המקומיות
קרן רום, קרן ההשתלמות לעובדי הרשויות המקומיות, מאגדת כ-87,400 עמיתים ■ תיק ההשקעות שלה נאמד ביותר משלושה מיליארד שקל
דירקטוריון קרן רום, קרן ההשתלמות של עובדי הרשויות המקומיות, הודיע בסוף השבוע שעבר על מינוי שני דירקטורים חדשים בקרן, ד"ר רון מלכא וורד דר.
ד"ר מלכא, שכיהן עד אפריל האחרון כמ"מ יו"ר דירקטוריון הבורסה, הוא בעל תואר PHD בכלכלה מאוניברסיטת בר אילן. משמש כמרצה בכיר לכלכלה, בנקאות ושוק ההון במרכז הבינתחומי הרצלייה. השתחרר מצה"ל לפני כשבע שנים בדרגת אל"מ אחרי כ-25 שנות שירות, רובן ביחידת היועץ הכספי לרמטכ"ל.
דר, לשעבר הכלכלנית והאסטרטגית הראשית של בית ההשקעות פסגות ויו"ר ועדת ההשקעות בחברת קרנות הנאמנות של בית ההשקעות אקסלנס, וקודם לכן בכירה באוצר, התמנתה לחברה בועדת ההשקעות של רום.
במקביל עזבה את דירקטוריון רום לינדה בן שושן, ששימשה כיו"ר ועדת ההשקעות של הקרן. בן שושן מונתה לאחרונה לדירקטורית בבנק דיסקונט.
מנכ"ל קרן רום, עו"ד גיל בר-טל ציין, "אנו מאושרים מהצטרפות של דר וד"ר מלכא; מדובר בשני אנשי מקצועי מהטובים והאיכותיים בענף. אנו משוכנעים כי יחד נוכל להמשיך להצעיד את קרן רום להישגים משמעותיים למען עשרות אלפי עמיתינו".
קרן רום, קרן ההשתלמות לעובדי הרשויות המקומיות, מאגדת כ-87,400 עמיתים. הקרן הפועלת לקידום רווחת העובדים וגובה דמי ניהול נמוכים. החלטותיה מתבצעות על ידי דירקטוריון משותף של מרכז השלטון המקומי והסתדרות המעו"ף. תיק ההשקעות שלה נאמד ביותר משלושה מיליארד שקל. היא מציעה שלושה אפיקי השקעה: שמרני, שקלי ומנייתי.
לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:
כתבות מומלצות

שתי דירות במחיר אחת: האם זהו עתיד תחום הפינוי-בינוי?

"היערכו לגרוע מכל": נבואות החורבן בהיי-טק מתחילות להגשים את עצמן

לקחתם משכנתא בחודשים האחרונים? גם אתם כבר שילמתם על עליית הריבית

הריבית במשק מזנקת – מה כדאי לעשות עם ההלוואות שלקחתי?
תגובות
כתבות שאולי פספסתם

"הציעו לי להעביר את החיסכון מאלטשולר. האם כדאי לי?"
