דיור בר השגה: צפו בבית של משפחת עינהר בתל-אביב - Markerweek - TheMarker
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

תיק מניות

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

לרשימת הקריאה המלאה לחצו כאן

דיור בר השגה: צפו בבית של משפחת עינהר בתל-אביב

בבית דירות ותיק, באזור שקט וירוק בלב תל אביב, שוכנת דירת 90 מ"ר; הדירה נרכשה לפני כשבע שנים

2תגובות

   מי גר פה:    משפחת עינהר: ענת, 41, יואב, 43, הללי, 7, ויערה, שנתיים. ענת היא סופרת, כלת פרס ספיר ל-2010, ומעצבת. יואב הוא מעצב, איש מיתוג והבעלים של סטודיו עינהר.

   הדירה     : בבית  דירות ותיק, באזור שקט וירוק בלב תל אביב, שוכנת דירת 90 המ"ר של משפחת עינהר. הדלת נפתחת למסדרון שבקצהו מציצים שולחן האוכל והמטבח. מעבר לחלון אפשר לראות שמים ואת מגדל רובינשטיין. ענת מעידה שהנוף העירוני הזה הוא אחת הסיבות לבחירה בדירה.

אביעד בר נס

הקירות מעוטרים בעבודות אמנות של בעלי הבית וגם של חברים, מעצבים ואמנים. מעל הטלוויזיה תלויה עבודה שהכין יואב בתקופת הלימודים בבצלאל ומתעדת את הדירה הישנה שלו ושל ענת בירושלים.

חדרי השינה נמצאים משמאל לכניסה. הראשון הוא של הילדות. בחדר ההורים עומד עדיין ארון קיר ותיק. המרפסת נהפכה לחלק מהחדר, ומרפסת הכביסה - למקלחת הורים.

היסטוריה נדל"נית: משפחת עינהר רכשה את הדירה לפני כשבע שנים, כשהללי היתה בת חודש. לפני כן התגוררו ענת ויואב ברחוב מלצ'ט, בדירת שני חדרים שרכשו אחרי החתונה, והחליטו לעזוב לקראת הלידה. לדברי ענת, עזיבת הדירה לא היתה פשוטה. "מבחינתי גרתי בנ"צ המתאימה לי, ורציתי להישאר בלב העיר".

היא אומרת כי אם היתה יכולה, היתה מוותרת על המשכנתא. "אם זה היה תלוי בי היינו גרים עד היום בדירות שכורות. אבל שני הגברים בחיי, אבא שלי ויואב, מאמינים ביציבות נדל"נית". "המשכנתא הזו תלווה אותנו שנים רבות ותבטיח את מערכת היחסים שלנו עם שרי אריסון", צוחק יואב.

אביעד בר נס

בני הזוג ידעו שהם רוצים להישאר בלב תל אביב, ובעיקר שהם רוצים דירה עם אופי. ענת, ילידת פתח תקוה, מוסיפה שנוף עירוני הוא מבחינתה נוף ילדות. "אני אוהבת את האווירה של השכונה. כשאני רוצה להירגע אני עומדת בחדר האמבטיה ומסתכלת על החזית של הבית השכן עם הצינורות, המזגנים והצלליות בחלונות".

מה שינינו: בני הזוג מספרים שהדירה נקנתה במצבה הנוכחי, והשינויים שעשו הם מינוריים. ענת צוחקת שעיקר השינויים היו בתחום ההדברה. "היו כאן תולעי עץ שאכלו את המטבח, ועוד כל מיני מזיקים".

אביעד בר נס

על מה התפשרנו: יואב טוען שהפשרה היתה על גודל המטבח. לדברי ענת, "הייתי שמחה אם היה לי חדר עבודה".

עוד עשר שנים: "אני מקווה שהדירה הזו תמשיך לשרת אותנו עוד הרבה זמן", אומר יואב. ענת מסכימה ומוסיפה שהם מתכננים להפוך את המרפסת לחדר עבודה.

  • מיקום: לב תל אביב, ממזרח לשדרות רוטשילד
  • שטח: 90 מ"ר
  • הערכת מחיר: 1.9 מיליון שקל
  • דירה לא משופצת בשטח 105 מ"ר נמכרה ב-1.97 מיליון שקל (פרטים באדיבות תיווך נדל"ן לב תל אביב)



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר TheMarker

סדר את התגובות

כתבות ראשיות באתר

כתבות שאולי פיספסתם

*#