משנים לשעבר ליועמ"ש נגד רשות הרגולציה: "הקמתה היא שינוי שיטת המשטר בישראל"
עורכי הדין דידי לחמן־מסר ומייק בלס, ששימשו בעבר בתפקיד משנה ליועץ המשפטי לממשלה, יוצאים בחריפות נגד הרפורמה להקמת רשות רגולציה בישראל — וטוענים: "לא מבינים את החלטת מנדלבליט" ■ במשרד האוצר דוחים לחלוטין את עמדת המבקרים
שני משנים לשעבר ליועץ המשפטי לממשלה, עורכי הדין דידי לחמן־מסר ומייק בלס, יוצאים בחריפות נגד הרפורמה להקמת רשות רגולציה בישראל. "הקמת הרשות תביא לשינוי דרמטי בשיטת המשטר בישראל", אומרת לחמן־מסר ל–TheMarker. לגישתם, יש לצמצם את הרפורמה ולא לאשרה בהליך מהיר בחוק ההסדרים.
חוק ההסדרים כולל רפורמה משמעותית שנועדה לצמצם את הרגולציה, חלקה מיושנת, סבוכה ולא יעילה, המקשה על הפעילות העסקית. לפיה, תוקם רשות רגולטורית חדשה תחת משרד ראש הממשלה — לה יהיו סמכויות לעכב קידום של רגולציות חדשות ולקדם ביטול של רגולציות קודמות.
לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:
תגובות
על סדר היום
בשיתוף ONE Systems