רוצים לטוס לארצות הברית? הטיסות כמעט מלאות עד לאחר פסח
רוצים לטוס מישראל לארצות הברית? אתם בבעיה. בטיסות לניו יורק בחנוכה ובפסח לא נותרו מקומות פנויים; בטיסות לניו יורק מעתה עד חנוכה ולאחר חנוכה ועד פסח נותרו מקומות מעטים. התפוסה המלאה או כמעט מלאה הן בחברת אל על הן בחברות התעופה האמריקאיות והאירופיות הפועלות בישראל.
בענף התעופה הסבירו את הביקושים הגבוהים בהתאוששות שחלה בתנועת התיירים מארה"ב, הממלאים את הטיסות לישראל וממנה. במקביל חל גידול בתנועת הישראלים על אף העלייה בהיטלי הדלק. לדוגמה, מתחילת השנה נרשם גידול של 14.5% בתנועת הנוסעים בתעופה הבינלאומית בנתב"ג לעומת ינואר-אוקטובר השנה. כ-8.9 מיליון נוסעים בתעופה הבינלאומית עברו מ-1 בינואר עד 7 בנובמבר השנה בנתב"ג לעומת כ-7.8 מיליון נוסעים בתעופה הבינלאומית בתקופה המקבילה אשתקד.
בנוסף, שער הדולר הנמוך לעומת השקל הופך את ארה"ב ליותר אטרקטיווית בהשוואה לאירופה שהתייקרה בגלל התחזקות שער היורו. חברות התעופה אף יצאו במבצעי של מחירי כרטיסי טיסה מיוחדים עד לסוף השנה. לדוגמה, חברת אל על מציעה כרטיס טיסה החל ב-699 דולר למעוניינים בשהייה ארוכה והחל ב-879 דולר למעוניינים בגמישות בחזרות.
כתבות מומלצות
"יש מיליונרים מכל העולם שהוקסמו מהשכונה, רוצים כאן נכס - ולא מעניין אותם המחיר"

עמדתי בשקט ליד הלוח וחיכיתי, ביקשתי שקט, ואז הרמתי את הקול. כך נראה הרגע בו הבנתי שאני צריך לקחת הפסקה מהוראה

"יש מיליון דירות שצריכות להיבנות ואין מי שיתכנן אותן - הצעירים רואים שבהיי-טק אפשר להתחיל עם משכורות של 30 אלף שקל בחודש ועוזבים"

עדיין יש סיכוי טוב שנתניהו יגיע לאגף 10 בכלא מעשיהו - והוא יודע את זה
תגובות
על סדר היום
מדדים של קסם
כתבות שאולי פספסתם

"מאלצים אותנו לשלם אחרי שכבר התמכרנו": התכסיס של גוגל מכה שנית
