אוצר החייל: המבצע החדש מביא לבנק 1,000 לקוחות חדשים מדי חודש
כחודשיים וחצי לאחר שיצא במבצע גיוס הלקוחות החדש מדווח בנק אוצר החייל על גיוס של כ-2,500 לקוחות חדשים. בפברואר החליט אוצר החייל, שבשליטת הבנק הבינלאומי, להעניק ללקוחות חדשים שמשתכרים לפחות 6,000 שקל בחודש, ולזוגות מבין המצטרפים שמרוויחים יחד יותר מ-10,000 שקל בחודש - מענק חד-פעמי של 2,000 שקל או הלוואה של 30 אלף שקל ללא ריבית.
על פי דיווחי הבנק, המשכורת הממוצעת של לקוחות שהצטרפו לבנק מאז תחילת המבצע היא 8,000 שקל נטו. בבנק מספרים גם כי חלק ניכר מהמצטרפים החדשים מגיעים מעסקים קטנים ובינוניים, שמייצגים את העובדים ומשיגים עבורם תנאים טובים יותר. אוצר החייל מתכוון לגייס באמצעות המבצע 12 אלף לקוחות חדשים.
אוצר החייל יצא במבצע בתגובה למבצע דומה של בנק המזרחי-טפחות, שמציע ללקוחות חדשים שמשתכרים 7,000 שקל בחודש מענק של 1,500 שקל. בעבר טענו מקורות בבנק כי בשנה הראשונה של המבצע גייס הבנק 30 אלף לקוחות חדשים.
כתבות מומלצות

סיוט בחופשה: 7 תחנות במסלול הייסורים שצפוי לכם בקיץ 2022

"יש בשוק הזה הזדמנות שלא ראינו עשורים"
"עשה את עסקת חייו": כך הצליח אבי זינגר לרכוש את בן אנד ג'ריס במחיר זעום
צמצומים, ביטול מוצרים ופניית פרסה בפיד: הצרות של מטא רק מתחילות
תגובות
על סדר היום
מדדים של קסם
כתבות שאולי פספסתם
"זו ההחלטה הכי מפחידה שעשיתי. כשנצליח, נהיה הבסיס למהפכת המחשוב הבאה של האנושות"
