בתגובה לידיעה של רם דגן: "ייקור חד בעמלות המשיכה בכספומטים"
פשע אמיתי
הגיע הזמן שהציבור יתחיל לבצע חרם על הבנקים: יש למשוך את כל המזומנים באחת ולא להשתמש יותר בכספומטים, אלא רק בכרטיסי אשראי. הקרטל הזה חייב להתחסל. הבנקים ממשיכים בשוד הלקוחות בעידוד המפקח על הבנקים ומשרד האוצר.
מוביל חברתי
להוציא הרבה
צריך ללכת לבנק, למשוך 4,000 או 5,000 שקל ולשים מתחת לבלטות - ממש כמו בשנות ה-80. כל כך היה צפוי שמהלך כזה רק יעלו את המחירים, כי מתחרה חדש ייקח הרבה כסף והבנקים יישרו קו.
מוני
רציתם תחרות?
ישראל היא המדינה היחידה בעולם שבה ענף תחרותי גורם לעליית מחירים. וכל זאת למה? כי אין באמת תחרות. כאשר יש גורמים ספורים שמספקים את השירות, הם מתאמים מחירים ואנחנו משלמים. עדיף להחזיר את הפיקוח על כל הענפים הללו.
עשוק
גם כן פיקוח
אם המפקח באמת רוצה לשפר את השירות ולצמצם את העמלות (מה פתאום? איפה הוא יעבוד אחרי כן?), הוא צריך להזמין לכאן בנק גדול ועתיר כספים מחו"ל, שרגיל לעמלות יותר סבירות וגם למתן שירות. זה ישנה קצת את התמונה.