איש השיווק של אוקטובר: מנכ"ל מקדונלד'ס ישראל עמרי פדן
מנכ"ל מקדונלד'ס ישראל, עמרי פדן, נבחר על ידי איגוד המפרסמים לאיש השיווק של החודש. את תחילת דרכו במקדונלד'ס ישראל מתאר פדן כך: "ראיתי מודעה של מקדונלד'ס, שמחפשת משקיע לפתיחת מסעדה אחת בהשקעה של מיליון וחצי דולר. אמרתי שאין לי מיליון וחצי דולר ושאני לא מסתפק במסעדה אחת, אלא רוצה את כל הזיכיון בישראל".
פדן (53), נשוי לאריאלה ואב ל-4 ילדים, הוא ד"ר לכלכלה ואחד המנכ"לים הבודדים הפעילים פוליטית: הוא מזוהה כאיש שמאל ונמנה עם מקימי שלום עכשיו. פדן מחזיק ב-55% ממקדונלד'ס ישראל. יתר האחזקות מתחלקות בין גורמים פרטיים ובהם משפחת נוסבאום (השותפה באשטרום), עובדי החברה הבכירים ועוד. את התואר איש השיווק של החודש קיבל פדן בזכות "מהפכת הבריאות" שהוא מוביל בסניפי הרשת בארץ.
"זאת המהפכה השלישית של מקדונלד'ס ישראל", אומר פדן. "הראשונה היתה מהפכת הגודל, ואז המצאנו את המק רויאל; השנייה היתה מעבר לצלייה על גחלים, וזאת השלישית". על תוצאות המהפכה, המנסה להחדיר ערכים בריאותיים במה שמכונה ג'אנק פוד, אומר פדן: "המהפכה הזאת לא תיתן תוצאות מיידיות. אני לא משלה את עצמי. מדובר במהלך מאד ארוך. אני מאמין שיעברו עוד הרבה שנים עד שהציבור יפנים את העובדה שכשהוא אוכל במקדונלד'ס מזון בריא. אנחנו המסעדה הראשונה בעולם שמפרסמת את ההרכב התזונתי של כל מנה על המוצר עצמו, כולל פירוט של סוגי השמנים".
כתבות מומלצות
האוויר מתחיל לצאת משוק הדיור ברחבי העולם. להלן חמש דוגמאות

אחרי נפילה של יותר מ-20%, הגיע הזמן לקנות מניות? זה המדד שצריך לבדוק
אל על מובילה בביטולים, המטוס של וויז אייר "קיבל מכת ברק": קיץ כאוטי בנתב"ג

מיליארדים מהפקעות קרקע, סמכויות אגרסיביות, ופוליטיקה קטנה: המלחמה על חוק המטרו
תגובות
על סדר היום
מדדים של קסם
כתבות שאולי פספסתם
איך מטפסים לעשירון השכר העליון — ומי מצא דרך עקיפה כדי להגיע אליו
