היקפי סחר החוץ של ישראל גדלו בשמונת החודשים הראשונים של השנה ב-4.7 מיליארד דולר; גידול של כ-3 מיליארד דולר ביבוא
בינואר-אוגוסט 2005 גדל היבוא מסין לישראל ב-319 מיליון דולר והיצוא מישראל לארה"ב גדל ב-513 מיליארד דולר. מנתונים של אגף הכלכלה באיגוד לשכות המסחר שפורסמו אתמול עולה עוד כי בשמונת החודשים הראשונים של 2005 חלה עלייה של 4.7 מיליארד דולר בהיקפי סחר החוץ של ישראל, כאשר ביבוא נרשם גידול של כ-3 מיליארד שקל (כ-15%), וביצוא גידול של כ-1.7 מיליארד דולר (כ-11%).
סחר החוץ של ישראל בשמונת החודשים הראשונים של 2005 עמד על 41.2 מיליארד דולר - גידול של כ-13% בהשוואה לסחר החוץ של ישראל בשמונת החודשים הראשונים של 36.5 ,2004 מיליארד דולר. היבוא ב-8 החודשים הראשונים של 2005 הסתכם ב-23.7 מיליארד דולר והיצוא ב-17.5 מיליארד.
היבוא לישראל מסין גדל בינואר-אוגוסט 2005 ב-319 מיליון דולר (36%), לעומת גידול של 208 מיליון דולר ביבוא מהולנד (23%), גידול של 189 מיליון דולר ביבוא מבלגיה (31%) וגידול של 178 מיליון דולר ביבוא מאיטליה (17%).
כתבות מומלצות
האוויר מתחיל לצאת משוק הדיור ברחבי העולם. להלן חמש דוגמאות

אחרי נפילה של יותר מ-20%, הגיע הזמן לקנות מניות? זה המדד שצריך לבדוק
אל על מובילה בביטולים, המטוס של וויז אייר "קיבל מכת ברק": קיץ כאוטי בנתב"ג

מיליארדים מהפקעות קרקע, סמכויות אגרסיביות, ופוליטיקה קטנה: המלחמה על חוק המטרו
תגובות
על סדר היום
מדדים של קסם
כתבות שאולי פספסתם
איך מטפסים לעשירון השכר העליון — ומי מצא דרך עקיפה כדי להגיע אליו
