אורמת החלה בהפעלה מסחרית של השלב השני בתחנת הכוח באינדונזיה
השלמת השלב השני הגדילה את הספקה של תחנת הכוח בסרולה מ-110 ל-220 מגה וואט. הפרויקט מוכר את החשמל לחברת החשמל של אינדונזיה על פי חוזה ל-30 שנה

חברת אורמת טכנולוגיות , שמוחזקת על ידי חברת אוריקס היפנית (21.7%), השלימה היום (ג') את תהליך ההקמה של השלב השני בפרויקט Sarulla בצפון האי סומטרה שבאינדונזיה. מדובר באחת מתחנות הכוח הגיאותרמיות הגדולות בעולם, והחברה החלה בהפעלתו המסחרית.
השלמת השלב השני בפרויקט תגדיל את הספקו מ-110 ל-220 מגה וואט. פרויקט סרולה מוכר את החשמל שהוא מייצר לרשת החשמל של אינדונזיה על פי חוזה ל-30 שנה, לפי מחיר ממוצע של 68 דולר למגה וואט.
הכנסות הפרויקט אינן מאוחדות לדו"ח רווח והפסד של אורמת טכנולוגיות, שזוקפת רק את חלקה היחסי ברווחי החברה שיזמה את הקמתו. אורמת טכנולוגיות, שמנוהלת על ידי יצחק אנג'ל, מחזיקה ב-12.75% ממניות הפרויקט, ומספקת לו את הטורבינות ואת שירותי התכנון ההנדסי וההקמה. בעלי המניות האחרים בחברת SOL, שהיא בעלת הפרויקט, הם חברת Medco מאינדונזיה, חברת Inpex והחברות היפניות Itochu ו-Kyushu Electric Power.
השלב הראשון של פרויקט סרולה החל בהפעלה מסחרית במארס 2017. פרויקט סרולה כולל 3 שלבים, שכל אחד מהם 110 מגה וואט. אורמת מסרה כי השלב השלישי נמצא בהקמה והפעלתו המסחרית צפויה ב-2018.
לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:
כתבות מומלצות
אל על מובילה בביטולים, המטוס של וויז אייר "קיבל מכת ברק": קיץ כאוטי בנתב"ג

מיליארדים מהפקעות קרקע, סמכויות אגרסיביות, ופוליטיקה קטנה: המלחמה על חוק המטרו
איך מטפסים לעשירון השכר העליון — ומי מצא דרך עקיפה כדי להגיע אליו

"הכל זה הוא": שורת עזיבות ורייטינג צונח - למה רשת מובסת בקרב מול קשת?
תגובות
על סדר היום
מדדים של קסם
כתבות שאולי פספסתם

המשבר בקריפטו נכנס לשלב הבא: מלחמת כל בכל
