מזרחי טפחות יגייס בין 500-300 מיליון שקל בשתי סדרות של כתבי התחיבויות ופיקדונות אג"ח
הסדרות מדורגות AA ו-AA+; הבנק ככל הנראה יחליט על סכום הגיוס הסופי בסמוך למועד ההנפקה
יעל פטר
יעל פטר
בנק מזרחי טפחות, בשליטת משפחת עופר, ינסה לגייס בין 500-300 מיליון שקל בשתי סדרות של ניירות. מחצית הסכום בסדרה של כתבי התחייבות נדחים, ומחצית הסכום בפיקדונות. הדירוגים של הגיוסים הם AA ו-AA+ בהתאמה. המכרז למשקיעים המוסדיים יהיה בשבוע הבא.
הסדרה הראשונה בעלת תשואה 2.9%, צמודת מדד ובעלת מח"מ של כ-7.7 שנים, והסדרה השנייה בריבית 3.9%, שקלית ובעלת מח"מ של כ-3.5 שנים. סכום הגיוס הוא ככל הנראה לא סופי, והבנק יחליט כמה יגייס בסמוך למועד ההנפקה בהתאם לשוק. על פי הדירוג יוכל הבנק לגייס עד כ-2 מיליארד שקל בכל סדרה של נירות.
לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:
כתבות מומלצות
"יש מיליונרים מכל העולם שהוקסמו מהשכונה, רוצים כאן נכס - ולא מעניין אותם המחיר"

עמדתי בשקט ליד הלוח וחיכיתי, ביקשתי שקט, ואז הרמתי את הקול. כך נראה הרגע בו הבנתי שאני צריך לקחת הפסקה מהוראה

"יש מיליון דירות שצריכות להיבנות ואין מי שיתכנן אותן - הצעירים רואים שבהיי-טק אפשר להתחיל עם משכורות של 30 אלף שקל בחודש ועוזבים"

עדיין יש סיכוי טוב שנתניהו יגיע לאגף 10 בכלא מעשיהו - והוא יודע את זה
תגובות
על סדר היום
בשיתוף One Systems
מדדים של קסם
תוכן שיווקי
תוכן שיווקי
תוכן שיווקי
תוכן שיווקי
תוכן שיווקי
כתבות שאולי פספסתם

"מאלצים אותנו לשלם אחרי שכבר התמכרנו": התכסיס של גוגל מכה שנית
