טריפל סי קיבלה רישיון ISP ותתחיל לספק שירותי מחשוב ענן
החברה תאמץ את המודל של קמעונית האינטרנט אמזון ותספק שירותי מחשוב ואחסון לעסקים קטנים ובינוניים באמצעות הרשת
<<חברת טריפל סי (Triple-C) השיקה אתמול מרכז מחשוב ענן, בו השקיעה עשרות מיליוני שקלים. בראשונה, טריפל סי מתכוונת לפעול במתכונת דומה לזו של ספקיות מחשוב ענן בארה"ב, בהן אמזון ו-SpaceRack.
בבניית אתר השרתים השקיעה טריפל סי כ-40 מיליון שקל במימון עצמי ובמימון בנקאי, וכעת היא מרחיבה את האתר. לפי הערכות החברה, היקף ההשקעה הכולל בבניית האתר ובציודו יגיע ל-240 מיליון שקל.
ההתקדמות הטכנולוגית בחומרה והשיפור ברוחב הפס איפשרו בשנים האחרונות את שובו של המחשוב המרכזי כספק של שירות הניתן לצרכן: במקום שהלקוח הסופי יקנה מחשבים, הוא צורך את משאבי המחשוב מרחוק, כמעט כמו שאנו צורכים חשמל. מגמה זו זכתה לשם "מחשוב ענן".
לדברי רמי נחום, מייסד ומנכ"ל טריפל סי, בין שירותי הענן שאותם תציע טריפל סי ללקוחותיה, יהיו יישומים עסקיים, דוגמת שירותי דואר ארגוניים ומערכות ממוחשבות לניהול חברות. לתחום זה צפויות להיכנס בקרוב גם ספקיות האינטרנט הגדולות, שמציעות כבר עתה שירותים מסוימים למגזר הצרכני ולמגזר העסקים הקטנים והבינוניים, בעיקר שירותי דואר ואבטחה.
על מגוון שירותים דומים צפויה להכריז בקרוב בזק בינלאומי באמצעות תוכנות לניהול משאבים עסקיים (ERP), ובהמשך גם תוכנות לניהול שירות לקוחות (CRM). בזק בינלאומי נמצאת כעת במגעים עם מספר חברות ישראליות העוסקות בפיתוח של מערכות ניהול משאבים ארגוניים, בהן קומקס וקו מערכות, לשם כלילת התוכנה שלהם בחבילה שתציע לעסקים.
לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:
כתבות מומלצות

אחרי כמעט שנתיים: הדגמים הגדולים של טסלה מגיעים לישראל
ממשכורת של 30 שקל בשעה – לווילה בת שלוש קומות במושב מבוסס בשרון

בעל הבית מרוויח 15 אלף שקל ללילה - החיים של השכנים נהפכו לסיוט

"כל הגוף מרגיש מחושמל, הכל שורף וכואב": הם רצו לעצור את ההתקרחות. זה הרס להם את החיים
תגובות
על סדר היום
מדדים של קסם
כתבות שאולי פספסתם
