פוקס חוסכת בעלויות - ומוחקת את המותגים מן, קידס ובייבי
כל המותגים יתלכדו תחת הלוגו החדש של החברה, שצבעו אדום בדומה לזה של קסטרו
>> הנהלת רשת האופנה פוקס תמחק את תתי-המותגים פוקס מן, פוקס בייבי ופוקס קידס, ותאחד את כל חנויות החברה, כמו גם את כל המהלכים הפרסומיים תחת השם פוקס. כמו כן, החברה מוחקת את הלוגו הקודם ותשתמש בלוגו חדש ואחיד בכל החנויות שלה.
מפוקס נמסר כי "הלוגו החדש יימצא בכ-400 חנויות פוקס בישראל ובחו"ל, על גבי מיליוני שקיות ועל כל צי משאיות החברה. מעתה הלוגו החדש ייצג את כל ארבעת תתי-המותג פוקס נשים, גברים, ילדים ותינוקות".
בשנים האחרונות נקלעה פוקס לסחרור פיננסי: ב-2004 היא החלה להסתער על שוקי חו"ל במהירות, בדומה לקסטרו, אך פתחה חנויות בקצב מהיר יותר מאשר קסטרו. רכישות אלה הובילו לגידול מסיווי בהוצאות של פוקס. הצמיחה המהירה של מספר הזכיינים בחו"ל וההפעלה הישירה של חנויות ברוסיה ובגרמניה גרמו לבעיות לוגיסטיות בניהול המלאי של פוקס, והיא נאלצה לסגור חנויות ולרשום עליהן הפסדים.
פוקס גם רכשה באותה תקופה כמה פעילויות משלימות, כמו החברות ללין וסאקס, שהעלו את רף ההוצאות ודירדרו את שיעורי הרווחיות שלה. גם קסטרו חיפשה פריצה לחו"ל, אך עשתה זאת בצעדים זהירים יותר, וחוסר ההצלחה פגע בה פחות.
לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:
כתבות מומלצות
האוויר מתחיל לצאת משוק הדיור ברחבי העולם. להלן חמש דוגמאות

אחרי נפילה של יותר מ-20%, הגיע הזמן לקנות מניות? זה המדד שצריך לבדוק
אל על מובילה בביטולים, המטוס של וויז אייר "קיבל מכת ברק": קיץ כאוטי בנתב"ג

מיליארדים מהפקעות קרקע, סמכויות אגרסיביות, ופוליטיקה קטנה: המלחמה על חוק המטרו
תגובות
על סדר היום
מדדים של קסם
כתבות שאולי פספסתם
איך מטפסים לעשירון השכר העליון — ומי מצא דרך עקיפה כדי להגיע אליו
