כלל ביוטכנולוגיה מינתה את ג'וליאן אדמס כמדען ראשי
עד לאחרונה כיהן אדמס כסמנכ"ל מחקר ופיתוח בחברת Infinity Pharmaceuticals
חברת כלל ביוטכנולוגיה שבשליטת לן בלווטניק מינתה את ג'וליאן אדמס כמדען ראשי. ד"ר ג'וליאן אדמס (62) הוא בעל ניסיון של 30 שנה בפיתוח תרופות, ובעיקר בתחום האונקולוגי.
אדמס כיהן עד לאחרונה כסמנכ"ל מחקר ופיתוח בחברת Infinity Pharmaceuticals. קודם לכן כיהן כסמנכ"ל בכיר לפיתוח תרופות בחברת Millenium Pharmaceuticals, שנמכרה לטקדה היפנית תמורת 8.8 מיליארד דולר, והוביל תוכניות גלובליות רבות של פיתוח תרופות, כולל פיתוח התרופה Velcade לטיפול בסרטן הדם מסוג מיאלומה נפוצה, שהגיעה למכירות של 1.2 מיליארד דולר בשנה.
אדמס כיהן גם בתפקידי מחקר ופיתוח בכירים בחברות LeukoSite ו-ProScript, וכן בחברת ברינגר אינגלהיים שבה הוביל את פיתוח Viramune, תרופה לטיפול באיידס. אדמס הוא בעל תואר ד"ר מ-MIT וד"ר למדעים מאוניברסיטת מקגיל בקנדה. ד"ר אדמס מכהן כיו"ר חברת גמידה סל, כיו"ר דירקטוריון Vedantra וכחבר דירקטוריון מטעם כלל ביוטכנולוגיה בחברת Neon.