פרופסורים וכלכלנים שיגרו מכתב המתנגד לעמדת המבקר
הקבוצה מונה 21 איש ובהם: פרופ' צבי אקשטיין, מנכ"לי האוצר לשעבר אבי בן בסט וירום אריאב, פרופ' איתן ששינסקי, פרופ' מומי דהן, פרופ' עומר מואב שהיה יועצו של שטייניץ, ד"ר אריק כרמון נשיא המכון הישראלי לדמוקרטיה, יוסי קוצ'יק ועוד
קבוצה של פרופסורים ואישים במערכת הכלכלי, בהם חתן פרס נובל פרופ' ישראל אומן, שיגרה בעקבות דו"ח המבקר מכתב אל רה"מ בנימין נתניהו המותח ביקורת על עמדת המבקר בעניין חלקו של משרד האוצר באחריות למצב מכבי האש.
הקבוצה מונה 21 איש ובהם: פרופ' צבי אקשטיין, מנכ"לי האוצר לשעבר אבי בן בסט וירום אריאב, פרופ' איתן ששינסקי, פרופ' מומי דהן, פרופ' עומר מואב שהיה יועצו של שטייניץ, ד"ר אריק כרמון נשיא המכון הישראלי לדמוקרטיה, יוסי קוצ'יק ועוד.
הקבוצה אינה מתייחסת להחלטת המבקר להטיל אחריות מיוחדת על שר האוצר יובל שטייניץ אך מדגישה כי "גישה זאת, המשתמעת מדוח המבקר, תעודד כל משרד ממשלתי להעביר אחריות למשרד האוצר על-ידי הצגת דרישות מופרזות לתוספת תקציב בנושאים מצילי חיים. היא תעקר לפיכך את תפקידו של כל משרד לדאוג לכך שמסגרת התקציב בתחום אחריותו לא תיפרץ, והשימוש בכספי הציבור ייעשה באופן יעיל ואחראי. כמקובל מזה שנים, מחלוקות בין משרד תחומי למשרד האוצר צריכות לבוא להכרעת הממשלה והכנסת".
"ביקורת המדינה על כל אחד ממשרדי הממשלה היא חיונית, אך זו צריכה להתמקד בבחינת ביצוע החלטות הממשלה והכנסת ביעילות, באחריות וללא רשלנות", הודגש.
במכתב נקבע כי "מהדו"ח ניתן להבין שהמבקר גורס שחלה חובה על משרד האוצר להקצות את התקציבים המבוקשים על ידי משרדי הממשלה לכל פעילות מצילת חיים. לגישה זו השלכות מרחיקות לכת על דרך ניהול תקציב המדינה. לפיכך, אנו מבקשים להביע את עמדתנו באשר לדרך הראויה להקצאת משאבי הממשלה בין היעדים השונים".
עוד צויין כי "בעת הדיון בממשלה נקבעת תחילה מסגרת התקציב ואחר כך הרכבו. כל תוספת למטרה אחת, היא לפיכך על חשבון מטרה אחרת. קביעת סדר העדיפויות בין מגוון המערכות, בהינתן מסגרת התקציב, היא סוגיה ערכית ציבורית שמופקדת בידי נבחרי הציבור. המדינה מתקצבת מערכות מצילות חיים בתחומים רבים – וביניהן מערכות הביטחון, הבריאות והתחבורה. הקצאת התקציב בין היעדים השונים צריכה להתחשב בסיכונים הקיימים בכל תחום, בהסתברות להתרחשותם ובמחיר שהם יגבו מאיתנו, אם חלילה הם יתממשו. מגבלת המשאבים הלאומיים אינה מאפשרת לספק הגנה מוחלטת נגד כל הסיכונים ומטבע הדברים הממשלה מחליטה על הקצאת המקורות בהתחשב במכלול הגורמים שמנינו. דרישה שמשרד האוצר יעביר תקציבים לתחומים מצילי חיים מעבר למסגרת התקציב מנוגדת להיגיון הכלכלי והחברתי וגם אינה מתיישבת עם הדין. היא תפגע גם בצורך להקצות משאבים ראויים לתחומים חיוניים אחרים, אף שאינם בחזקת מצילי חיים, כגון חינוך ורווחה", ציינו.
יו"ר ועדת הכספים ח"כ משה גפני (יהדות התורה) יצא גם כן להגנת שר האוצר יובל שטייניץ ושר הפנים אלי ישי ואמר כי אין מקום למתקפות עליהם בעקבות דו"ח מבקר המדינה, "מדובר בכשל מערכתי מבחינת מדינת ישראל שנמשך לאורך שנים רבות והממשלות לדורותיהם הפקירו את מערך הכבאות ולא טיפלו בו כראוי, לא מדובר באחריות של שר כזה או אחר אלא כישלון של המערכת כולה".
גפני הוסיף כי הוא "תומך במבקר המדינה בכל פעולותיו כמבקר, אבל אין מקום להעלות אישום כנגד שר הפנים שדרש יותר מקודמיו לתקצב את מערך הכבאות או כנגד שר האוצר שאפשר להאשים אותו על כל תאונת דרכים ולטעון שהוא אשם בכך שהכביש לא סלול כראוי. ממשלת ישראל לדורותיה אשמה בכשל המערכתי ובתקצוב הלקוי של מערך הכבאות ובכך צריך להתמקד, בתיקון העוול, בתגבור תקציבי ובמערך הכבאות האווירית, ולא לחפש את ראשם של שר הפנים ושר האוצר. כולם ידעו שיש חוסר תקציבי וניהול כושל והממשלות דחו זאת, העצב והזעם בעקבות האסון הם בלתי ניתנות לתיאור, אבל צריך להתמקד בדברים שצריך לעשות תקציבית וארגונית ולא לחפש שר כזה או אחר".
ממשרד מבקר המדינה נמסר בתגובה כי :"דו"ח מבקר המדינה מדבר בעד עצמו. משרד מבקר המדינה מפנה את החותמים על המכתב לעיין בקפידה בדו"ח המעמיק והיסודי על אסון השריפה בכרמל".