היזהרו מזיופים: פומה תובעת 6 מיליון שקל מ-17 סוחרים
לטענת החברה נתפסו אצל הנאשמים כמויות מסחריות של פריטי לבוש, נעליים ותיקים מזויפים של פומה ■ בין היתר נתפסו סוחרים מזכרון יעקב, שוק רמלה-לוד, סכנין ואשדוד
חברת פומה (PUMA SE) הגישה לבית המשפט המחוזי בתל אביב תביעה על סך מיליון שקל כנגד 17 סוחרים. על פי כתב התביעה נמכרו מוצרים מזויפים נושאי סימני המסחר שלה בשווקים ובחנויות ברחבי הארץ. בין היתר נתפסו סוחרים מזכרון יעקב, שוק רמלה-לוד, סכנין ואשדוד.
לטענת התובעת נתפסו אצל המוכרים כמויות מסחריות של פריטי לבוש, נעליים ותיקים מזויפים של פומה הנושאים את סימניה המסחר שלה. הפריטים המזויפים נמכרו בשווקים ובחנויות שונות ברחבי הארץ.
בכתב התביעה מצוין כי התובעת היא בעלת כל הזכויות הקשורות למוצרי הלבשה, הנעלה, תיקים, מוצרי ספורט ואביזרי אופנה הנושאים את הסימן פומה, דמות החתול המזנק או סימן הפס המשמש למוצרי הנעלה.
עוד נטען כי ההשקעה בפרסום מוצריה של התובעת בישראל בשנת 2010 עמדה על סך של למעלה מ-6 מיליון שקל, וכי על מנת להגן על המוניטין של סימני המסחר של התובעת נרשמו סימני מסחר אלה במדינות רבות ברחבי העולם ובכלל זה בישראל.
עשו לנו לייק לקבלת מיטב הכתבות והעדכונים ישירות לפייסבוק שלכם
בכתב התביעה שהוגש באמצעות עורכי הדין רועי קורניק ועמרי בן- נתן ממשרד גילת ברקת מקבוצת ריינהולד כהן טענה התובעת כי ייצור, הפצת ומכירת הזיופים פוגעת בזכות הבלעדית שלה להשתמש בסימני המסחר שלה ופוגעת בתדמיתה ובמוניטין של מוצריה.
לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:
כתבות מומלצות
האם הראלי בשווקים מסמן את התחתית — או שהגרוע מכל עוד לפנינו?
"פתאום הבנו שיש בעיות עם הקיבוץ": השקיעו 30 מיליון שקל בשכונה חדשה ליד שפיים, אבל אז הכל השתבש

העובדים שהמשכורות שלהם זינקו - ומה אפשר ללמוד מהסכמי השכר בהיי-טק

עשר ערים בעולם שאפשר לחיות בהן בפחות מ-4,000 שקל בחודש – כולל שכר דירה
תגובות
על סדר היום
מדדים של קסם
כתבות שאולי פספסתם

מטעינים את הטלפון כשהסוללה כמעט גמורה? תשכחו מהלוואה
