צפו: המכונית האוטונומית של אובר פוגעת בהולכת רגל
הסרטון חושף שהנהג שמפקח על ההגה למטרות בטיחות הוריד את העיניים ברגע הקריטי

ביום שני נהרגה אישה מפגיעה של מכונית אוטונומית בארה"ב — מוות ראשון מפגיעה של מכונית כזו. בסרטון חדש שפורסם ממצלמות המכונית נראה כי האשה חצתה כביש בחשכה עם אופניים, ונדרסה כשכבר כמעט הגיעה לצד השני. אובר השביתה את כל הניסויים שלה בעקבות זאת.
מהירים ובלי קשקושים - חפשו TheMarker בטלגרם (להורדה באנדרואיד, להורדה באייפון)
במצלמה הפנימית של הרכב נראה כי הנהג שישב מאחורי ההגה בניסוי ונועד לפקח על בטיחות הנסיעה הוריד את עיניו מהדרך בדיוק שנייה לפני התאונה.
חקירה ראשונית הראתה שהמכונית נסעה במהירות 38 מייל לשעה באזור שמותר לנסוע בו עד 35 מייל לשעה.
ביום שני הודיעה אובר כי הפסיקה זמנית את כל הניסויים במכוניות האוטונומיות שלה בכל האתרים שבהם הם מתקיימים בגלל התאונה הקטלנית. הניסויים שעורכת אובר במכוניות אוטונומיות בטמפי, סן פרנסיסקו, פיטסבורג, פניקס וטורונטו יופסקו באופן זמני.
בשנה שעברה מכונית אוטונומית של אובר היתה מעורבת בתאונת דרכים בטמפי, אריזונה. בתמונה שפורסמה בטוויטר נראה הרכב האוטונומי של אובר, רכב כביש-שטח של וולוו, עומד על צדו ליד מכונית אחרת עם שקעים וחלונות מרוסקים. דוברת מטעם אובר אישרה את דבר התאונה ואת אמינותה של התמונה, אבל לא אמרה אם היו נפגעים או אם המכונית נשאה לקוחות.
כתבות מומלצות
אל על מובילה בביטולים, המטוס של וויז אייר "קיבל מכת ברק": קיץ כאוטי בנתב"ג

מיליארדים מהפקעות קרקע, סמכויות אגרסיביות, ופוליטיקה קטנה: המלחמה על חוק המטרו
איך מטפסים לעשירון השכר העליון — ומי מצא דרך עקיפה כדי להגיע אליו

"הכל זה הוא": שורת עזיבות ורייטינג צונח - למה רשת מובסת בקרב מול קשת?
תגובות
על סדר היום
מדדים של קסם
כתבות שאולי פספסתם

המשבר בקריפטו נכנס לשלב הבא: מלחמת כל בכל
