כך תוכלו להשתתף בחגיגת הקניות "יום שישי השחור" בסופ"ש
כל הכתבות והמדריכים שיעזרו לנצל את האינטרנט כדי לחסוך עשרות ואולי אף מאות שקלים, לרכוש מוצרים ומותגים שאינם מיובאים כלל לישראל - וגם ליהנות מהנחות מטורפות
בסוף השבוע הקרוב יציינו האמריקאים את חג הקניות המסורתי שלהם "יום שישי השחור", המציין את פתיחת עונת הקניות לכריסטמס. השנה יותר מבכל שנה, גם מי שלא מתגורר בארה"ב יוכל להשתתף בחוויה הדתית הזאת, בזכות הנתח ההולך וגדל של הקניות באמצעות האינטרנט. כל הענפים, המגזרים, החנויות והרשתות מציעים ביום הזה הנחות מפליגות וגם ישראלים שרוכשים דרך האינטרנט יזכו ליהנות מהשיגעון האמריקאי.
לכל אורך השנה מסקרים כתבי מדור צרכנות של TheMarker את האפשרויות שעומדות בפני הצרכן הישראלי לרכוש מוצרים בחו"ל וליהנות ממחירים זולים יותר מאשר בעת קניות בארץ. ריכזנו עבורכם את מיטב הכתבות והמדריכים כיצד לנצל את האינטרנט כדי לחסוך עשרות ואולי אף מאות שקלים וגם לרכוש מוצרים ומותגים שייתכן שאינם מיובאים כלל לישראל.
לפניכם המדריך המלא לקניות ב"יום שישי השחור"
כך תשתתפו בחגיגת הקניות של "יום שישי השחור"
קוסמטיקה. הוצאה על מוצרי טיפוח יכולה להסתכם באלפי שקלים בשנה, ולמרות המבצעים התכופים ברשתות הפארם, רכישה מאתרים בחו"ל זולה בהרבה. מאילו אתרים מומלץ להזמין ואיך קונים קרם פנים מבלי לחשוש מזיופים?
תחפושות. עד פורים יש עוד קצת זמן, אבל מי שרוצה להזמין תחפושת מקורית, איכותית ובמחיר נמוך, יכול לעשות זאת כבר כעת באחד מאתרי המכירות בחו"ל.
אופנה. נמאס לכם מרשתות האופנה המוכרות? מחפשים פריטי לבוש זולים וייחודיים? בקנייה מאתרים בחו"ל תוכלו לחדש את המלתחה - ולחסוך מאות שקלים.
בגדי גברים. חולצות פולו ב-30 שקל, חליפה של גוצ'י במבצע או טרנינג עדכני של פומה. עשרה אתרים מחו"ל לגברים שרוצים לחדש את מלתחת הבגדים.
נעליים. החנויות ברשת מציעות מגוון של נעליים שקשה למצוא בישראל - וחיסכון של מאות שקלים לזוג.
קנייה מאתרים בחו"ל תחסוך מאות שקלים לזוג נעליים, אך כיצד תבחרו בין מאות הדגמים?
מתנות לבית. אתרים רבים מחו"ל מציעים פריטים מעוצבים, מקוריים ובמחירים נוחים, שיחסכו לכם את הצורך למצוא חניה ולעמוד בתורים ארוכים.
ציוד לתינוקות. הורים לעתיד מכתתים רגליהם בין החנויות כדי למצוא את המחיר המשתלם ביותר לחבילת לידה, אך יש דרך קלה יותר לחסוך: להעביר את הקניות לרשת, כולל המוצרים הגדולים, כמו עגלה וכיסא בטיחות.
צעצועים. הכירו את האתרים שמציעים מבחר עצום של צעצועים, בהם כאלה שלא תמצאו בישראל, ושיאפשרו לכם לחסוך מאות שקלים.
משחקי מחשב. האתרים שיחתכו לכם את המחיר של משחק הווידיאו. בדקנו אילו מקומות מציעים את המחירים המשתלמים יותר: חו"ל עדיין זול יותר.
עשו לנו לייק לקבלת מיטב הכתבות והעדכונים ישירות לפייסבוק שלכם
לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:
כתבות מומלצות
שעתו היפה של החוסך הסולידי: יש חלופה טובה יותר לפיקדון בבנק

אחרי כמעט שנתיים: הדגמים הגדולים של טסלה מגיעים לישראל
ממשכורת של 30 שקל בשעה – לווילה בת שלוש קומות במושב מבוסס בשרון

בעל הבית מרוויח 15 אלף שקל ללילה - החיים של השכנים נהפכו לסיוט
תגובות
על סדר היום
מדדים של קסם
כתבות שאולי פספסתם

"כל הגוף מרגיש מחושמל, הכל שורף וכואב": הם רצו לעצור את ההתקרחות. זה הרס להם את החיים
