סבן מודיע רשמית: מוותר על פרטנר; האצ'יסון תשתלט על החברה
סבן אינו מתכוון לעמוד בהחזר ההלוואה לחברת האצ'יסון ובכוונתו להודיע למשרד התקשורת כי יוותר על השליטה בחברת פרטנר ■ סבן: "קבוצת סבן היא זאת שנושאת לבדה בכל ההפסד שנגרם לה, ללא כל השתתפות מצד גורמים פיננסיים והציבור בישראל"

חיים סבן הודיע היום באופן רשמי כי הוא אינו מתכוון לעמוד בהחזר ההלוואה לחברת האצ'יסון, ובכוונתו להודיע למשרד התקשורת כי יוותר על השליטה בחברת פרטנר. המשמעות היא שחברת האצ'יסון תשתלט כעת על פרטנר.
בהודעה שהעביר סבן לתקשורת נכתב: "השקענו בפרטנר ב-2013 כדי להפוך אותה לקבוצת התקשורת המתקדמת ביותר בישראל. היום פרטנר מספקת את שרותי הסלולר האיכותיים ביותר, הטלוויזיה הרב-ערוצית החדשנית ביותר ומובילה בפרישת סיבים אופטיים ברחבי המדינה. כל זאת, למרות כל הקשיים, הכשלים המשמעותיים והמחסומים הרגולטורים שהוצבו בדרך.
"קבוצת סבן היא זאת שנושאת לבדה בכל ההפסד שנגרם לה, ללא כל השתתפות מצד גורמים פיננסיים והציבור בישראל".
עוד נכתב בהודעת סבן כי "אנו מודים לקבוצה מופלאה של מנהלים ועובדים, בהנהגתו של המנכ"ל איציק בנבנישתי, שהציבו את פרטנר כמובילה איתנה ומובהקת בשוק התקשורת הישראלי. יש לנו בטחון מלא בהנהלה המצוינת ובדרך של החברה.
המחויבות של הקבוצה ושל בעל השליטה בה, חיים סבן, לתמיכה במדינת ישראל, באינטרסים שלה בכלל וביחסי ישראל - ארה"ב בפרט, תישאר איתנה.
- הטייקונים החדשים של ישראל: מי הפסיד, מי הרוויח - ומי שילם ביוקר
- מיזוגים בסלולר: כיצד ייראה שוק התקשורת אחרי הטלטלה — ומי ישלם את המחיר
"פעילותה של קרן הפילנתרופיה שלנו בישראל בנושאי בריאות, רווחה ולמען חיילי צה"ל תימשך במלוא התנופה. מתוך הערכה הרבה ליצירתיות וליכולות יוצאות הדופן של היזמים, המנהלים והעובדים הישראלים, הפועלים במדינה ומחוצה לה, בכוונתנו להרחיב את פעילותה של קרן ההון סיכון שלנו, סבן וונצ׳רס,שמשקיעה בהיי-טק הישראלי"
הרחבה תובא בהמשך
לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:
כתבות מומלצות

שתי דירות במחיר אחת: האם זהו עתיד תחום הפינוי-בינוי?

"היערכו לגרוע מכל": נבואות החורבן בהיי-טק מתחילות להגשים את עצמן

לקחתם משכנתא בחודשים האחרונים? גם אתם כבר שילמתם על עליית הריבית

הריבית במשק מזנקת – מה כדאי לעשות עם ההלוואות שלקחתי?
תגובות
כתבות שאולי פספסתם

"הציעו לי להעביר את החיסכון מאלטשולר. האם כדאי לי?"
