קריסה בחוות שרתים של סלקום: אתר ערוץ הספורט הושבת למשך כמה שעות
שורת אתרים בישראל אינה פעילה בשעות האחרונות, לאחר נפילה של חוות שרתים שמופעלת על ידי סלקום-נטוויז'ן

שורת אתרים בישראל אינה פעילה בשעות האחרונות, לאחר קריסה של חוות שרתים שמופעלת על ידי סלקום-נטוויז'ן. עם האתרים הגדולים שנפלו נמנה גם אתר ערוץ הספורט, שלא היה פעיל יותר משלוש שעות. מי שניסה להיכנס לדף של הערוץ נתקל בהודעת שגיאה שממנה עולה כי האתר כלל לא קיים. עבור ערוץ הספורט מדובר גם בנזק כלכלי, מאחר שכל כניסה לאתר מייצרת הכנסה באמצעות פרסומות.
בצד השירות ללקוחות פרטיים, סלקום-נטוויז'ן מפעילה חוות שרתים, שמאפשרת גישה לאתרים שונים, חלק מהם גדולים ומשמעותיים. הנפילה הנוכחית של סלקום-נטוויז'ן אינה נוגעת לגישה לאינטרנט מצד לקוחות פרטיים, אלא לחוות שרתים אחת שקרסה. הנפילה של החווה מונעת את הגישה לתכנים השמורים באותה חווה - אלא אם כן יש להם מערכת גיבוי.
בסלקום סירבו לפרט אילו אתרים נוספים משמעותיים כלולים בחוות השרתים שקרסה, ואם יש השפעות נוספות על שירותים נוספים של הגולשים.
מסלקום-נטוויז'ן נמסר: "בחוות השרתים שבה מתארחים לקוחות עסקיים קיימת תקלה נקודתית שאינה מאפשרת גישה לשירותים. התקלה בטיפול, ואנו מקווים כי נשוב לשירות מלא בהקדם. שירותי האינטרנט של סלקום נטוויז'ן אינם קשורים לחווה והם פועלים באופן מלא"
לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:
כתבות מומלצות
"זו ההחלטה הכי מפחידה שעשיתי. כשנצליח, נהיה הבסיס למהפכת המחשוב הבאה של האנושות"

"נמאס מהמחירים המטורפים של המרכז. פה אני משלם 2,600 שקל על דירת גן — והכל מהטבת המס"
"לא תיארתי לעצמי שיש דבר כזה בצה"ל": בית הספר הכי טוב בישראל נמצא בכלל בגלילות
"ההורים שלהם משלמים אלפי שקלים בשנה - והם מסתובבים בעולם כמו בעלי בית"
תגובות
על סדר היום
מדדים של קסם
כתבות שאולי פספסתם
