נתניהו תומך בברדוגו: "שדרן שלא מיישר קו עם השמאל והברנז'ה"
מי שמוגדר על ידי גלי צה"ל כ"פרשן הפוליטי" של התחנה, יעקב ברדוגו, זוכה לתמיכה מצד ראש הממשלה ■ בציוץ שפרסם נתניהו הוא טען: "יש גבול למשטרת המחשבות ולסתימת הפיות של השמאל. אנחנו לא בצפון קוריאה. אם לא יהיה ביטוי גם לימין - אין לגל"צ זכות קיום"

ראש הממשלה בנימין נתניהו יוצא להגנה על יעקב ברדוגו, שמוגדר על ידי גלי צה"ל כ"פרשן הפוליטי" של התחנה. נתניהו צייץ בחשבון הטוויטר שלו מסר תמיכה בשדרן, לאחר מאבקים פנימיים בתחנה נגדו ונוכח ביקורת ציבורית שנמתחה על התנהלותו.
נתניהו כתב: "בגלי צה"ל יש שדרן אחד שלא מוכן ליישר קו עם השמאל והברנז'ה. הוא מפריע לשידורי התעמולה היומיים של רינו צרור, רזי ברקאי ואחרים בעד מפלגת השמאל של לפיד גנץ, אז הם מפעילים לחץ אדיר כדי לסלק אותו מהתחנה. זה לא יקרה. יש גבול למשטרת המחשבות ולסתימת הפיות של השמאל. אנחנו לא בצפון קוריאה. אם לא יהיה ביטוי גם לימין - אין לגל"צ זכות קיום".
נתניהו כתב את הדברים לאחר עימות חריף שהתגלע אתמול בשידור חי בין ברדוגו לבין שותפו להגשת "חמש בערב", ירון וילנסקי. העימות התרחש על רקע תגובה חריפה במיוחד של מפלגת כחול לבן לברדוגו, שלטענתם ברדוגו משמש כלי שרת בידי נתניהו כדי לתקוף את המפלגה.
בתגובה של כחול לבן נכתב: "מדי ערב אנו מושמצים על ידי פרשן גל"צ יעקב ברדוגו, זוהי תגובתנו לעוד האשמת שווא שהעלה היום בשידור - אין לכחול לבן עניין לענות לדברי ברדוגו או לעלות לשידור בתוכניתו כפי שאיננו עולים לשידור בתוכניות בצפון קוריאה. ברדוגו, נציג מטה נתניהו בגל"צ, מנצל את זמן האוויר הציבורי בכדי לשרת את אדונו".
אתמול פתח ברדוגו את השידור של יומן הערב בשורת שאלות כלפי גנץ וכחול לבן, וטען כי גנץ מסרב להתראיין ופוחד משאלות עיתונאים. וילנסקי התעמת איתו והדגיש כי ברדוגו לא תיאם עם המערכת את האמירות האלה וכי הדברים נאמרים על דעתו של ברדוגו בלבד.
- גלי רעל: עדויות חדשות חושפות מה התרחש בגל"צ בתקופת ירון דקל
- מפקד גל"צ זימן את יעקב ברדוגו לשיחה לאחר שהשתתף בקמפיין של מירי רגב
היום נערך מפגש של אנשי גלי צה"ל עם ח"כ יאיר לפיד. במהלך המפגש התפתח שוב עימות חריף בין ברדוגו לבין מגישים בכירים בתחנה - בהם אפי טריגר, רינו צרור, רזי ברקאי. בשלב מסוים הם פנו למפקד גל"צ שיתערב בעניין, וצרור וברקאי אף איימו לעזוב, לאחר שברדוגו השתלט על השיחה כדי להעיר הערות רבות ללפיד.
לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:
כתבות מומלצות

פתאום ההשקעות הכי חמות צונחות: נפט, סחורות, תשואות – למה זה קורה?

"הבית שלי בגד בי": תל אביבית שעוזבת אחרי שלושה עשורים מגלה מה שבר אותה

"חייתי במסיבה תמידית, אבל זה היה כלוב מזהב. עבודה חסרת משמעות"
פקק האוניות מול נמלי ישראל דועך והולך, ולא מהסיבות הנכונות
תגובות
על סדר היום
מדדים של קסם
כתבות שאולי פספסתם

"אפשר להרוויח 30-20 אלף שקל בחודש מעבר למשכורת": איזה עסק הכי רווחי - פלאפל, פיצה, סושי או שווארמה?
