האזינו - רזי ברקאי: "בינתיים אני כאן - מה יקרה מחר? אלוהים גדול"
ברקאי בפתיחת תוכניתו "מה בוער" בגלי צה"ל: "מי שלוקח את זה שאני משווה בין משפחות שכולות למחבלים, עושה את זה על אחריותו בלבד"
"בינתיים אני כאן עד 11, מה יקרה מחר? אלוהים גדול. הכל פתוח", כך אמר הבוקר העיתונאי רזי ברקאי בפתח תוכניתו "מה בוער" בלי צה"ל, בהתייחסות ראשונה לסערה בשבוע שעבר. ברקאי התייחס להחלטה של מפקד גל"צ ירון דקל לקצץ את תוכניתו בשעה ובמקום זאת להעניק שעת שידור לעיתונאי אראל סג"ל המזוהה עם הצד הימני של המפה הפוליטית.
ההודעה הזו, שנודעה לברקאי מאמצעי התקשורת, הגיעה דווקא בעיתוי שבה ספג ברקאי ביקורת בשל השוואה שערך בתוכניתו בין השכול של משפחות נפגעים יהודיות לבין זה של משפחות מבצעי פיגועים. בהקשר זה אמר ברקאי כי "אני מחבק את המשפחות השכולות, אבל אני לא יכול לעשות שקר לעצמי ולומר שחזרתי בי מדבריי. מי שלוקח את זה שאני משווה בין משפחות שכולות למחבלים, עושה את זה על אחריותו בלבד".
לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:
כתבות מומלצות

הסטודנטים באקדמיה נדרשים לראשונה לחשיבה מעמיקה - והתוצאות עגומות

6,269 משקי בית זכו בהגרלה. אבל האם בכלל כדאי לקנות דירה בהנחה?
שעתו היפה של החוסך הסולידי: יש חלופה טובה יותר לפיקדון בבנק

אחרי כמעט שנתיים: הדגמים הגדולים של טסלה מגיעים לישראל
תגובות
על סדר היום
מדדים של קסם
כתבות שאולי פספסתם
ממשכורת של 30 שקל בשעה – לווילה בת שלוש קומות במושב מבוסס בשרון
