מחירו של קורא הספרים הדיגיטלי עברית ירד ב-35% ל-899 שקל
עד עתה היה נמכר קורא הספרים מבית ניופאן וסטימצקי בעבור 1,399 שקל
מחירו של קורא הספרים הדיגיטלי עברית ירד בכ-35%. עד עתה היה נמכר קורא הספרים, מבית ניופאן וסטימצקי, בעבור 1,399 שקל שכללו זיכוי של 400 שקל לרכישת ספרים אלקטורניים. כעת התעדכן מחיר המכשיר בלבד ל-899 שקל, כשוברים לרכישת ספרים מוצעים בנפרד במחירים מוזלים.
באחרונה הורחב מערך ההפצה של עברית לרשתות חשמל ומחשוב בהן אופיס דיפו, באג וקרביץ, שיציעו אותו החל מה-1 בנובמבר. בהמשך מתוכננות פעילויות נוספות לקידום הקורא כמו תחרות סיפורים קצרים שהזוכים מביניהם יוצעו להורדה. בין הוצאות הספרים שכבר מציעות ספרים הניתנים להורדה: כתר, עם עובד, הקיבוץ המאוחד, ידיעות ספרים, מטר, גרף, בבל, רימונים, קשת, אחוזת בית, סודות, אסטרולוג, הכורסא, עליית גג, פן ואסטרולוג.
צביקה שיינפלד, סמנכ"ל שיווק ופיתוח עסקי בניופאן, מסר כי "בתקופה האחרונה אנו עדים להרחבת אפשרויות קריאת ספרים במכשירים דיגיטליים בישראל, ולפיכך אנו מתאימים את הפעילות השיווקית והאסטרטגית לתקופה זו. מדובר בתהליך טבעי שחל על המוצר והקטגוריה ומגמה כלל עולמית שבה הוזלו מחירי הספרים האלקטרונים בטכנולוגיות ה-Eink דוגמת קינדל של אמזון ונוק של ברנס אנד נובל".
לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:
כתבות מומלצות

סיוט בחופשה: 7 תחנות במסלול הייסורים שצפוי לכם בקיץ 2022

"יש בשוק הזה הזדמנות שלא ראינו עשורים"
"עשה את עסקת חייו": כך הצליח אבי זינגר לרכוש את בן אנד ג'ריס במחיר זעום
צמצומים, ביטול מוצרים ופניית פרסה בפיד: הצרות של מטא רק מתחילות
תגובות
על סדר היום
מדדים של קסם
כתבות שאולי פספסתם
"זו ההחלטה הכי מפחידה שעשיתי. כשנצליח, נהיה הבסיס למהפכת המחשוב הבאה של האנושות"
